Chciałam pozdrowić chłopaka,który był na koncercie Akcentu ,stał za mną dosyć daleko od sceny.Wysoki,ciemne włosy i miał koszulkę w biało czerwone paski.Jasne podwinięte spodnie i trampki.Jesteś mega ciacho :) Ahhhh
Ludzie wpisujcie te bzdury a sami chodzicie na takie imprezy jak dni gminy koncerty disco polo skoro pół ludzi nie cierpi disco polo ,A dziwnie ze tłumy są na takich imprezach i nie tylko jak niektórzy twierdzą wieśniaki Epi ale mnóstwo ludzi z miast na rejestrach Ep , Ebe Era Sc.było super myślę że teraz jakiś Clasic Czadomen mogli by się pojawić.
Fajne dni, dobra robota Rozprza.. przynajmniej gdzieś się człowiek wyrwał z dzieckiem, a nie kolejny dzień przed tv
W tamtym roku Zenek w Woli to była lekka porażka, wczoraj w Rozprzy wydaje mi się, że koncert wypadł o wiele lepiej i organizacja o wiele lepsza. Słuchałam muzyki pod sceną a nie stałam w korku. Nie jestem z Rozprzy ale co roku chętnie przyjeżdżam na "jej" dni
Mi muzyka w tańcu nie przeszkadza ale jak ktoś powiedział że na wsi to wiocha to jest większym wieśniakiem niz my bo ludzie ze wsi bawią się na 100 procent a nie cwaniakują i mają lepsze koncerty pozdrawiam
Do 97-300- ta według ciebie zapyziała Rozprza obchodziła niedawno 950-lecie . A o słowniku ludzi kulturalnych nie słyszałem a nawet gdyby był to wątpię czy umiałbyś z niego korzystać. Tyle w temacie.
Każdy ma swoje gusty co tu komentować myślę że mieszkańców Piotrkowa naprawde nie interesuję co się dzieje na dniach jakiejś tam małej gminy
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!