Byłam, było super, Zenek jst królem co by nie mówić, a Maracuja dała show jakiego jeszcze nie widzielismy! Gratulacje za orgnizacje - Było super!
Byłam ,faktycznie dużo ludzi.W różnym wieku!I niech mi ktoś powie,że disco polo, to wiocha! Wszyscy znaja teksty i bawią się w rytm tej muzyki.
żaden z tego Zenka król...nie chciało mu się nawet na żywo zaśpiewać jednego kawałka tylko dogadywał jak muza skończyła grać. zgarnął kupę kasy i pojechał w cholerę.
na drugi dzień na żywo grał 4 osobowy skład z dobrym gitarowym brzmieniem ale to już nie pasowało co? ehhh wstyd, że nikt nie umie docenić prawdziwego talentu
Jestem pod wrażeniem marnoty Maracuji ! Brak profesjonalizmu w kontaktach z publicznością, głupawe teksty, nieprawidłowe wymawiane słowa....i wiele innych braków. Panienki ! bywanie na scenie zobowiązuje ! Nie chcę więcej oglądać tych wątpliwej jakości zespołu w Rozprzy.
Kuba!!!wielkie dzięki za Twoje Wielkie Serce dla mojej córki.ps.wiesz o co chodzi.
Taki Zenek ma wszystko a wy szczekacze co?prace za 2tyś i żółć do wylewania na portalu.Nie lubisz disco nie komentuj.Muzyka ponoć dla wieśniaków tylko co tam robiło pół Piotrkowa?Co drugie auto na Ep.Przypadek?Ja nie lubię no:jazzu ale nie obrażam tych co go słuchają.
Żal po prostu d... ściska czytając wypociny nie których z Was!!!
To jest żenujące, mam wrażenie że nie mieszkam w Polsce, tylko gdzieś w dzikim kraju!!! Ile w Was jadu, zawiłości i chamstwa. Dla większości z Was brak słów i określenia. Wstyd że w Piotrkowie i okolicach mieszkają tacy tępi ludzie..
Którym wiecznie coś nie odpowiada i nie pasuje. Gwiazdę z nieba Wam dać, i tak będzie Wam miło!!!
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!