Ludzieeeee,jak można słuchać tego gniotu na jedno kopyto!!!! toż to trzeba być upośledzonym słuchowo!!!!!! i do tego ten głos żaby Kermit.
Trzeba było być w Gorzkowicach tam była gwiazda ENEJ a nie podtatusiały idol sołtysów z gminy Rozprza.
Wieś tańczy i śpiewa.. Przed sceną wyborcy PiS z 500+ i chłopstwo z dopłatami z UE
Wooow,jestem pod wrażeniem występu grupu "Maracuja" wokalu mogło by nie być ale za to dziewczyny extraklasa. .Dziewczyna o czarnych włosach moim zdaniem (a wiem co mówię) posiada najwięcej seksapilu z całej formacji . Pozdrawiam serdecznie.
Piotrków przy Rozprzy to dno w Piotrkowie nic się nie dzieje od kilku dobrych lat.
te babki ich akcent i całokształt to CRINGE level 9000, normalnie mnie wzdryga..
Każdy ma swoje gusty co tu komentować myślę że mieszkańców Piotrkowa naprawde nie interesuję co się dzieje na dniach jakiejś tam małej gminy
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!