Do 97-300- ta według ciebie zapyziała Rozprza obchodziła niedawno 950-lecie . A o słowniku ludzi kulturalnych nie słyszałem a nawet gdyby był to wątpię czy umiałbyś z niego korzystać. Tyle w temacie.
Mi muzyka w tańcu nie przeszkadza ale jak ktoś powiedział że na wsi to wiocha to jest większym wieśniakiem niz my bo ludzie ze wsi bawią się na 100 procent a nie cwaniakują i mają lepsze koncerty pozdrawiam
W tamtym roku Zenek w Woli to była lekka porażka, wczoraj w Rozprzy wydaje mi się, że koncert wypadł o wiele lepiej i organizacja o wiele lepsza. Słuchałam muzyki pod sceną a nie stałam w korku. Nie jestem z Rozprzy ale co roku chętnie przyjeżdżam na "jej" dni
Fajne dni, dobra robota Rozprza.. przynajmniej gdzieś się człowiek wyrwał z dzieckiem, a nie kolejny dzień przed tv
Ludzie wpisujcie te bzdury a sami chodzicie na takie imprezy jak dni gminy koncerty disco polo skoro pół ludzi nie cierpi disco polo ,A dziwnie ze tłumy są na takich imprezach i nie tylko jak niektórzy twierdzą wieśniaki Epi ale mnóstwo ludzi z miast na rejestrach Ep , Ebe Era Sc.było super myślę że teraz jakiś Clasic Czadomen mogli by się pojawić.
Chciałam pozdrowić chłopaka,który był na koncercie Akcentu ,stał za mną dosyć daleko od sceny.Wysoki,ciemne włosy i miał koszulkę w biało czerwone paski.Jasne podwinięte spodnie i trampki.Jesteś mega ciacho :) Ahhhh
Żal po prostu d... ściska czytając wypociny nie których z Was!!!
To jest żenujące, mam wrażenie że nie mieszkam w Polsce, tylko gdzieś w dzikim kraju!!! Ile w Was jadu, zawiłości i chamstwa. Dla większości z Was brak słów i określenia. Wstyd że w Piotrkowie i okolicach mieszkają tacy tępi ludzie..
Którym wiecznie coś nie odpowiada i nie pasuje. Gwiazdę z nieba Wam dać, i tak będzie Wam miło!!!
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!