To była piękna konferencja Gowina. Nawet nie pisnął. Brawo media!!!
PiIS już tyle obiecał i nic nie zrealizował oprócz kupowania głosów za 500 + . Prezydent to samo obiecywał i nic z tych obietnic nie zostało to tylko puste słowa tak solidaruchy od 30 lat rujnują Polskę
To to sto tysięcy mieszkań obiecanych już oddane ??? Hahaha parodia skrajni nieudacznicy cały czas nas kłamią i mają nas za baranów.
A z czego będą te dotacje i granty ? Jeśli z UE to w ostateczności może być, ale jak z grosza publicznego to znaczy z podatków to dlaczego z wspólnej kasy daje się jednostkom? Z podatków to wojsko, policja, administracja itp.
Może zamiast dotacji to dotacja ale zwrotna. Owszem dostajesz dofinansowanie ale w określonym czasie (20, 30 lat) jest do zwrotu (w realnej wartości) i z tych zwróconych dotacji buduje się następne mieszkania. To OK. Należy dawać wędkę a nie rybę.
A ja byłem przekonany, że to "zasługa" ujemnego przyrostu naturalnego. Po prostu ludzie wymierają, a mieszkań do grobu nikt nie zabiera ze sobą. Gdyby Gowin stwierdził, że zasługą rządów Zjednoczonej Prawicy jest ujemny przyrost naturalny, to bym z nim nie polemizował, uwierzyłbym na słowo. Wtedy przyrost ilości mieszkań w stosunku do liczby mieszkańców byłby - ale pośrednio! - ich zasługą.
A poza tym, Zjednoczona Prawica jest ugrupowaniem LEWICOWYM!
Ciekawy jestem ile i kto płaci za wpisywane tu komentarze widać tu sporo propagandy i brak konkretow
Jeden z komentarzy mówi o tym że liczba mieszkań na tysiąc mieszkańców zwiększyła się tylko przez ujemny przyrost naturalny. Gdyby ktoś wysilił się na sprawdzenie danych wyszło by mu że z 14 mil. mieszkań rok do roku w liczbach bezwzględnych zrobiło się 15 mil. mieszkań to prosta arytmetyka. Nie wiem czy dane z GUS są prawdziwe ale teza że ilość mieszkań na tysiąc mieszkańców wzrosła tylko z powodu ujemnego przyrostu naturalnego jest wyssana z palca. Szkoda że takie wpisy przeważają bo tematy ciekawe
Jeden z komentarzy mówi o tym że liczba mieszkań na tysiąc mieszkańców zwiększyła się tylko przez ujemny przyrost naturalny. Gdyby ktoś wysilił się na sprawdzenie danych wyszło by mu że z 14 mil. mieszkań rok do roku w liczbach bezwzględnych zrobiło się 15 mil. mieszkań to prosta arytmetyka. Nie wiem czy dane z GUS są prawdziwe ale teza że ilość mieszkań na tysiąc mieszkańców wzrosła tylko z powodu ujemnego przyrostu naturalnego jest wyssana z palca. Szkoda że takie wpisy przeważają bo tematy ciekawe
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!