Możesz sprecyzować, przed czym?
Przed taki właśnie złodziejami. Człowiek, który uczciwie pracuje, zarabia i odprowadza podatki nie powinien być okradany przez drugiego człowieka.
Prawo nie chroni ludzi, prawo ich niszczy np. http://pwp.pb.pl/2525966,5761,optimus-mial-szanse-byc-globalnym-mocarzem Ot takie stosowanie prawa przez urzędników.
A państwo może? Tylko że to też ludzie. Sypie Ci się ta teoria.
To nie prawo niszczy ludzi, a inni ludzie, którzy często nieumiejętnie czytają to prawo, albo czynią to z zawiści. Czy ja w którymś momencie powiedziałam, że ludzie zarządzający prawem są idealni? Nieprawidłowości zdarzają się na każdym kroku, dlatego też, tak ważne jest, żeby to dostrzegać i likwidować za pomocą prawa właśnie.
Nic mi się nie spie:).
czy nie okradasz pracodawcy, że w godzinach pracy pasjonujesz się takimi bzdurami. Glemp powiedział, ze kradzieżą jest nawet zabranie spinacz będącego własnością pracodawcy....
Po czym wnosisz, że jestem w pracy?
Jest spora liczba pracowników,która kradnie trzeba ich zwalniać najlepiej jak najwcześniej!!!Oczywiście jest również gro uczciwych i takich trzeba dowartościowywać.
Bardzo słuszna uwaga .... czy to dotyczy również przedsiębiorcy ? ? ... jeżeli nim jesteś, to uderz się w piersi ....
y tyrają na Ciebie i twoje luksusy tak aby nie kradli bo im się nie opłaca wylecieć z pracy bo mają rodzinę na utrzymaniu?
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!