Pracodawca -moralność KALEGO ;ja ukraść krowę to dobrze jeżeli mnie ukradną krowę złodziejstwo;szalone wynagrodzenia poniżej minimum socjalnego,umowy śmieciowe Tylko Kasa liczy się ;Prawo jest dla bogatych;
prawo jest dla bogatych, prawo jest po to by zwykłych ludzi kontrolować na każdym kroku i by Ci właśnie ludzie nie wtykali nosa w szemrane interesy bogatych, polityków itp. Jesli państwo nie daje przykładu czemu obywatel ma stosowac się do praw a władza może robić co chce. w ten sposob w naszym kraju niedługo dojdzie do buntu, wystarczy tylko że ktoś przegnie pałę. [u]
A nie wpadło do tej pustej głowiny np: nie bierz tego co nie twoje? Typowe myślenie idealnego kandydata na złodzieja
Masz rację. Niemniej, powinieneś pamiętać, że pracodawcy/właściciele nie kradną i nie oszukują. Oni robią biznes!
A mnie uczono, że kierowca jak kradnie- to nie kradnie tylko kombinuje. (tudziesz oszczędza)
A ile zarabia? Mniej niż magazynier, czy więcej?
Noi sie skończyło finałem mojm zdaniem każdy kierowca kradnie paliwo pracodawcy.
No proszę, jaka wyrozumiałość dla złodzieja płynie z Waszych komentarzy... Jacy Wy mądrzy jesteście...
To znaczy ile zarabiał? Wiesz, że takie rzeczy opowiadasz? Co to są godziwe pieniądze? Człowiekowi zawsze jest mało, ile by nie zarabiał, to zawsze będzie myślał, że jest wykorzystywany.
Prawo jest po to, żeby chronić obywateli.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!