metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
gość ~gość (Gość)15.09.2019 12:32

Raz chciałam udostępnić przejazd to zjechałam do rowu i koziołkowałam.Auto do kasacji.Nigdy więcej.

112

gość ~gość (Gość)16.09.2019 11:37

Jak mam pierwszeństwo to jadę i nikt nie będzie mi mówił że mam się zatrzymać

08

RayChlopakiZBarakow ~RayChlopakiZBarakow (Gość)15.09.2019 09:25

gdyby Bóg nie chciał by nie było wypadków to by nie było, to On wszystko storzył, Ten na górze..

113

X2 ~X2 (Gość)15.09.2019 13:13

W tym kraju należy zacząć od budowy dróg z właściwym poboczem a nie zwalać winę na kierowców do tego drogi ogrodzone barierami i w razie kolizji nie ma ucieczki ani dojazdu dla karetek a o lokalnych drogach to nawet szkoda mówię bo żadne nie mają pobocza by zjechać. . Co z ósemką do Warszawy zrobili to jest klatka pułapka i a środek winien być bez barier wtedy służby mają prosty dojazd a i kierowcy mają gdzie się odsunąć. Jaki kraj takie drogi

55

loginekkkk ~loginekkkk (Gość)15.09.2019 12:53

Ja się zastanawiam dlaczego nie jadą po prostu pasem awaryjnym nawet jak będzie zepsuty pojazd to sprawne pojazdy umożliwią im przejazd przecież.
To fakt, że nie raz trzeba się na trąbić i na mrugać światłami żeby załapali, że trzeba pojazd uprzywilejowany przepuścić..

23

ciemogród1 ~ciemogród1 (Gość)15.09.2019 11:02

Na zachodzie to normalne, bo od czasów Hitlera mają autostrady. Autostrada to u nas nowy wynalazek. Jak wcześniej się jeździło tylko furmanką po ściernisku, to teraz ciężko się przestawić i nauczyć korzystania z S lub autostrady.

81

Mr.E ~Mr.E (Gość)15.09.2019 08:55

Uważam że kierowcy powinni mieć świadomość i powinni ułatwiać przejazd służbom ponieważ trzeba postawić się w sytuacji osób które czekają na przyjazd służb np jedzie straż trzeba puścić żeby szybko uratowali tobie dobytek, jedzie pogotowie trzeba puścić żeby szybko cię uratowali i żebyś żył, jedzie policja po to żeby Cię zamknąć to wiesz pewnie zależało by Ci na tym żeby szybko do Ciebie dotarli :D

31

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat