Uważam że kierowcy powinni mieć świadomość i powinni ułatwiać przejazd służbom ponieważ trzeba postawić się w sytuacji osób które czekają na przyjazd służb np jedzie straż trzeba puścić żeby szybko uratowali tobie dobytek, jedzie pogotowie trzeba puścić żeby szybko cię uratowali i żebyś żył, jedzie policja po to żeby Cię zamknąć to wiesz pewnie zależało by Ci na tym żeby szybko do Ciebie dotarli :D
Na zachodzie to normalne, bo od czasów Hitlera mają autostrady. Autostrada to u nas nowy wynalazek. Jak wcześniej się jeździło tylko furmanką po ściernisku, to teraz ciężko się przestawić i nauczyć korzystania z S lub autostrady.
Ja się zastanawiam dlaczego nie jadą po prostu pasem awaryjnym nawet jak będzie zepsuty pojazd to sprawne pojazdy umożliwią im przejazd przecież.
To fakt, że nie raz trzeba się na trąbić i na mrugać światłami żeby załapali, że trzeba pojazd uprzywilejowany przepuścić..
W tym kraju należy zacząć od budowy dróg z właściwym poboczem a nie zwalać winę na kierowców do tego drogi ogrodzone barierami i w razie kolizji nie ma ucieczki ani dojazdu dla karetek a o lokalnych drogach to nawet szkoda mówię bo żadne nie mają pobocza by zjechać. . Co z ósemką do Warszawy zrobili to jest klatka pułapka i a środek winien być bez barier wtedy służby mają prosty dojazd a i kierowcy mają gdzie się odsunąć. Jaki kraj takie drogi
gdyby Bóg nie chciał by nie było wypadków to by nie było, to On wszystko storzył, Ten na górze..
Jak mam pierwszeństwo to jadę i nikt nie będzie mi mówił że mam się zatrzymać
Raz chciałam udostępnić przejazd to zjechałam do rowu i koziołkowałam.Auto do kasacji.Nigdy więcej.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!