Wszyscy tylko nie nomenklaturowa, populistyczna , uwikłana w układy, nieudolna, nie mająca pomysłu na rządzenie astronomiczne zadłużająca kraj zbieranina platformersów
Kris uważaj to początek,następstwa mogą być różne ...objawi się to na przykład podwójną osobowością ,albo choroba psychiczną...
wiesz niektórzy forumowicze różnie odbierają interaktywne rozmowy i cóż w zasadzie mogą pomylić Cię,albo wmówić,że nie jesteś tym kim na prawdę jesteś,albo odwrotnie ...z Loli zrobili Piotra z Piotr Lole, z cieciorki mnie a mnie w cieciorkę zamienili ...a Ciebie nauczycielem ,a może mój drogi księdzem jesteś,albo stomatologiem:))
To prawda,zebrał 73% głosów.Drugiej tury nie będzie.
skala problemu zadłużenia miasta do zadłużenia państwa, to państwo polskie PO bardziej zadłużyła niż Pobożny Piotrków.
w woli sprostowania.
Mnie akurat to sugerowane towarzystwo "schizofreników" odpowiada :D
97-300 zgłoś się wzywamy pobożnego do przystąpienia do ruchu. Bedziemy 41 organizacją!!!
Nie jestem i nim nie będę :)
Póki co studentem jestem ;)
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!