metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
awatar ~awatar (Gość)17.11.2010 19:08

ludzie a moze zaczniecie myslec?? Chojniak i jego ekipa doprowadza do ruiny....nie wiecie to nie moze mówic, ja wiem i dokładnie wam to przekazuje

00

kinol ~kinol (Gość)17.11.2010 19:35

I po co te kłamstwa poniżej. Trochę prawdy i uczciwości w waszy popełnieniach. Chojniak może nie jest idealny, ale jest uczciwym facetem, człowiekiem i prezydentem. Mam nadzieję, że jeszcze wasze "ja" zobaczy rzeczywistość w sprawiedliwych kolorach. Kochamay Pana, Panie Chojniak.
rozkochane dziewczyny.

00

mala ~mala (Gość)17.11.2010 19:51

Panie Chojniak kochamy Pana.
Jest Pan jedynym prawdziwym facetem z pośród kandydatów na którym można oko zawiesić. Oprócz tego pozostali mądrością nie grzeszą.

01

uu ~uu (Gość)17.11.2010 20:09

"mala" napisał(a):
Jest Pan jedynym prawdziwym facetem z pośród kandydatów na którym można oko zawiesić. Oprócz tego pozostali mądrością nie grzeszą.

Aleś ty głupia...

10

Piotrkowianin Piotrkowianinranga18.11.2010 11:16

"mala" napisał(a):

To sobie go wybierz na mistera UM, bo na prezydenta się, niestety, nie nadaje. A mądrością to nie grzeszysz Ty - wybory prezydenta nie polegają na wybieraniu według urody. Ile Ty masz lat? 18? Czytając takie głosy jestem za podniesieniem granicy wieku prawa wyborczego.

00

mala ~mala (Gość)18.11.2010 12:04

do "uuU
W przeciwieństwie do Ciebie nie obrażam nikogo. Obrażanie mnie świadczy o Twojej maleńkości.
Pozdrawiam wszystkich.
Fanka Chojniaka

01

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat