A MY PROWADZILIŚMY SONDE NA MIESCIE PRZEPYTALIŚMY 2500 OSÓB I NASZE WYNIKI ZGOŁA INNE MASIAREK 37% DIEMDZIORA 20% CZAPLA 24% MAZUR 15% A CHOINIAK 4% .. TO JAK TO JEST ?
DO ZNANY PIOTRKOWIANIN
GDYBYŚ CHOĆ TROCHE ZAINTERESOWAŁ SIĘ TYM CO MÓWIĄ INNI KANDYDACI A NIE TYLKO TWÓJ TO WIEDZIAŁBYŚ ŻE O WSÓŁPRACY Z RADAMI OSIEDLA JAKO PIERWSZY MÓWIŁ KANDYDAT PIS PIOTR MASIAREK .. TAK WIĘC MÓWMY PRAWDE O INNYCH A NIE TYLKO O SWOIM
wyborcapt
A może to jednak Ty jesteś lekko podjarany i zakrawa to na chorobę.
1. Nie krzycz
2. Masiarek nie ma żadnych szans na wygraną, nie wiem co ten gość w ogóle robi jako kandydat na prezydenta, a PiS w Piotrkowie ma marne szanse na dobry wynik, co trzecia starsza osoba pytana o kandydata PiSu bardzo źle wyrażała się o tej partii a wśród wyborców w przedziale 18 - 25 (w mojej grupie - a było ich razem 10) Masiarek zdobył 0 głosów na 40 przepytanych osób w tym przedziale wiekowym.
3. Być może uda mi się opublikować ten sondaż, ale to ode mnie nie zależny tylko od osoby prowadzącej zajęcia jak i redakcji serwisu.
Tak jak pisałem - Chojniak prowadzi i to znacząco.
Ale wszystko okaże się po 21 listopada :)
Pan moderator zaczyna być aktywny w kampanii nawet jeśli to tylko sondaże. Rzuca to cień na bezstronność na tym portalu.
No chyba ludziom rozum odebrało!
I ludzie obudzą się z ręką w nocniku. Dziemdziorę sobie wybiorą!
Żeby po 21 listopada nie okazało się, że nie tylko któryś z tych dwóch Mężów Stanu został przez owce wybrany, ale że to nie Piotrków Trybunalski jest, tylko Wariatkowe Nadstrawne!
Tu potrzeba jajec do wyprowadzenia miasta nie tylko z tej koterii i kołtunerii, ale z BANKRUCTWA, które jest tuż za rogiem!
Opamiętania się!
Zagłosujcie na normalnego typa, Marka Mazura.
Jeżeli nie chcecie, żeby was wasze dzieci i wnuki przeklinały, że im miasto zaorano!!!
A na zaoranie Piotrkowa się zanosi!
Już przez te wszystkie dotychczasowe kliki został Piotrków nieźle zorany! I wycyckany.
Trudna sytuacja, człowiek na trudny czas: Marek Mazur!
Ja wpływu na zawartość merytoryczną tego serwisu nie mam, bo nie jestem redaktorem a moderatorem jestem od święta.
Ja tutaj zajmuje się tylko i wyłącznie sprawami technicznymi, bo za to mi płacą.
Robiliśmy sondaże na zaliczenie przedmiotu i chciałem podzielić się z Wami wynikami, to że nie poszły po Waszej myśli trudno - ale są to tylko sondaże, wszystko okaże się po 21.11.
Po za tym - nie istnieje coś takiego jak bezstronność, można się jedynie starać aby przekazywane informacje były prawdziwe i bez zbędnych komentarzy.
Dzisiaj idąc Al. Armii Krajowej natknąłem się na namiot wyborczy Pana Mazura, a z głośników umiejscowionych w tymże namiocie leciała piosenka "Road to Hell" - jeśli to piosenka wybrana na potrzeby kampanii to gratuluję:D
A co miało lecieć
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!