metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
TOMEK22 ~TOMEK22 (Gość)10.11.2010 17:45

A MY PROWADZILIŚMY SONDE NA MIESCIE PRZEPYTALIŚMY 2500 OSÓB I NASZE WYNIKI ZGOŁA INNE MASIAREK 37% DIEMDZIORA 20% CZAPLA 24% MAZUR 15% A CHOINIAK 4% .. TO JAK TO JEST ?

00

STACH ~STACH (Gość)10.11.2010 17:49

DO ZNANY PIOTRKOWIANIN
GDYBYŚ CHOĆ TROCHE ZAINTERESOWAŁ SIĘ TYM CO MÓWIĄ INNI KANDYDACI A NIE TYLKO TWÓJ TO WIEDZIAŁBYŚ ŻE O WSÓŁPRACY Z RADAMI OSIEDLA JAKO PIERWSZY MÓWIŁ KANDYDAT PIS PIOTR MASIAREK .. TAK WIĘC MÓWMY PRAWDE O INNYCH A NIE TYLKO O SWOIM

00

senbiopr ~senbiopr (Gość)10.11.2010 18:07

wyborcapt

Cytuję:
Taak? No to w takim razie świadczyłyby te wyniki o jakimś głębokim upośledzeniu tego tysiąca przepytanych albo pytający byli po dopalaczach. A może ci przepytywani także byli po dopalaczach.
Ja dopalaczy nie stosuję,

A może to jednak Ty jesteś lekko podjarany i zakrawa to na chorobę.

00

kris krisranga10.11.2010 18:29

"TOMEK22" napisał(a):
A MY PROWADZILIŚMY SONDE NA MIESCIE PRZEPYTALIŚMY 2500 OSÓB I NASZE WYNIKI ZGOŁA INNE MASIAREK 37% DIEMDZIORA 20% CZAPLA 24% MAZUR 15% A CHOINIAK 4% .. TO JAK TO JEST ?

1. Nie krzycz
2. Masiarek nie ma żadnych szans na wygraną, nie wiem co ten gość w ogóle robi jako kandydat na prezydenta, a PiS w Piotrkowie ma marne szanse na dobry wynik, co trzecia starsza osoba pytana o kandydata PiSu bardzo źle wyrażała się o tej partii a wśród wyborców w przedziale 18 - 25 (w mojej grupie - a było ich razem 10) Masiarek zdobył 0 głosów na 40 przepytanych osób w tym przedziale wiekowym.
3. Być może uda mi się opublikować ten sondaż, ale to ode mnie nie zależny tylko od osoby prowadzącej zajęcia jak i redakcji serwisu.
Tak jak pisałem - Chojniak prowadzi i to znacząco.
Ale wszystko okaże się po 21 listopada :)

00

sauron ~sauron (Gość)10.11.2010 18:38

"kris" napisał(a):
Być może uda mi się opublikować ten sondaż, ale to ode mnie nie zależny tylko od osoby prowadzącej zajęcia jak i redakcji serwisu.

Pan moderator zaczyna być aktywny w kampanii nawet jeśli to tylko sondaże. Rzuca to cień na bezstronność na tym portalu.

00

naomi ~naomi (Gość)10.11.2010 18:39

"kris" napisał(a):
Tak jak pisałem - Chojniak prowadzi i to znacząco.

No chyba ludziom rozum odebrało!

"kris" napisał(a):
Ale wszystko okaże się po 21 listopada :)

I ludzie obudzą się z ręką w nocniku. Dziemdziorę sobie wybiorą!
Żeby po 21 listopada nie okazało się, że nie tylko któryś z tych dwóch Mężów Stanu został przez owce wybrany, ale że to nie Piotrków Trybunalski jest, tylko Wariatkowe Nadstrawne!
Tu potrzeba jajec do wyprowadzenia miasta nie tylko z tej koterii i kołtunerii, ale z BANKRUCTWA, które jest tuż za rogiem!
Opamiętania się!
Zagłosujcie na normalnego typa, Marka Mazura.
Jeżeli nie chcecie, żeby was wasze dzieci i wnuki przeklinały, że im miasto zaorano!!!
A na zaoranie Piotrkowa się zanosi!
Już przez te wszystkie dotychczasowe kliki został Piotrków nieźle zorany! I wycyckany.
Trudna sytuacja, człowiek na trudny czas: Marek Mazur!

00

kris krisranga10.11.2010 18:44

"sauron" napisał(a):
Pan moderator zaczyna być aktywny w kampanii nawet jeśli to tylko sondaże. Rzuca to cień na bezstronność na tym portalu.

Ja wpływu na zawartość merytoryczną tego serwisu nie mam, bo nie jestem redaktorem a moderatorem jestem od święta.
Ja tutaj zajmuje się tylko i wyłącznie sprawami technicznymi, bo za to mi płacą.
Robiliśmy sondaże na zaliczenie przedmiotu i chciałem podzielić się z Wami wynikami, to że nie poszły po Waszej myśli trudno - ale są to tylko sondaże, wszystko okaże się po 21.11.
Po za tym - nie istnieje coś takiego jak bezstronność, można się jedynie starać aby przekazywane informacje były prawdziwe i bez zbędnych komentarzy.

00

Marcin Majewski ~Marcin Majewski (Gość)10.11.2010 19:23

"naomi" napisał(a):
Zagłosujcie na normalnego typa, Marka Mazura.

Dzisiaj idąc Al. Armii Krajowej natknąłem się na namiot wyborczy Pana Mazura, a z głośników umiejscowionych w tymże namiocie leciała piosenka "Road to Hell" - jeśli to piosenka wybrana na potrzeby kampanii to gratuluję:D

00

arti2811 ~arti2811 (Gość)10.11.2010 19:27

Jeszcze kilka dni i bedziemy wiedziec kto przejmie ster :)))

00

sauron ~sauron (Gość)10.11.2010 19:29

"Marcin-Majewski" napisał(a):
Dzisiaj idąc Al. Armii Krajowej natknąłem się na namiot wyborczy Pana Mazura, a z głośników umiejscowionych w tymże namiocie leciała piosenka "Road to Hell" - jeśli to piosenka wybrana na potrzeby kampanii to gratuluję:D

A co miało lecieć

Cytuję:
Kiedy ranne wstają zorze

00

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat