metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
Mieszkaniec przy DK 91 ~Mieszkaniec przy DK 91 (Gość)06.11.2016 14:42

Do rodzić... A uważasz że te tablice same się zrobiły i postawiły przy DK 91? Że paliwo na załatwienie spraw zwiazanych z organizacją samo się zatankowalo? Że pisma i ogłoszenia to z nieba spadły? Jeśli jednak ci przeszkadza że to robił to się nie udzielaj...co mają w tym temacie wspolnego jakieś kolonie? Jeśli masz z tym problem to zawiadomienie odpowiednie służby a nie pleciesz jakieś pierdoly wyssane z kciuka

20

Simin ~Simin (Gość)06.11.2016 15:04

Do miejscowego. Czyli według Ciebie auta przez Srock jadą znacznie szybciej niż nakazane 40 km/h oraz nie zatrzymują się na czerwonym świetle przy szkole, czy masz może jakieś dowody na to, czy może posiadasz w aucie wideorejestrator? Podejrzewam że nie posiadasz żadnej z tych rzeczy, więc podajesz przykłady z własnego postępowania. Żeby kogoś oskarżać to trzeba mieć dowody. Nie wiem czy znajdziesz jedną osobę która nie przekroczyła tam prędkości choćby o 10 km/h

11

Proboszcz ~Proboszcz (Gość)06.11.2016 15:12

To koniec, proszę rozejść się do domów moi drodzy parafianie. Lepiej byście poprawili frekfencję w kościele i więcej dawali na tacę a nie zajmujecie się zbędnymi pierdołami.

11

Miejscowy ~Miejscowy (Gość)06.11.2016 15:19

Do simin. Zapytaj lub posłuchaj wywiadu z dyrektor szkoły w Srocku albo postój tam od 7.30 przez pół godziny

20

Wiesiek K. ~Wiesiek K. (Gość)06.11.2016 15:25

Tiry poniekąd napędzają miejscowy rynek, przykład sklep spożywczy w Karlinie, CPN Rękoraj, sklep spożywczy ABC wraz z barem kebab Rękoraj, sklep z częściami do aut u Bereżnych, sklep spożywczy u p. Tadka w Rękoraju, sklepy w Srocku. Tak więc pomyślcie ilu ludzią dają chleb.

11

Victoria ~Victoria (Gość)06.11.2016 15:35

Do miejscowy. Ja nie twierdzę że tak nie jest, ale to jest czyjeś słowo przeciwko czyjemuś. Każdy może powiedzieć że ten czy tamten zrobił to czy to. Dlatego napisałem że jeśli chcemy coś zrobić musimy mieć dowody. Niestety dopóki nie zrobią łącznika s8 i a1 koło Piotrkowa problem i kłótnie będą powracać. Pozdrawiam.

10

Parafianin ~Parafianin (Gość)06.11.2016 15:49

Racja proszę księdza koniec tematu. Wszyscy na msze.

30

Von Thusck ~Von Thusck (Gość)06.11.2016 18:20

@gość, ciebie to dopiero zrobił frajer... jeden ruch i byłby ideał a tak to wyszło takie g... jak ty

10

gość ~gość (Gość)06.11.2016 19:18

Do Von Thusck.Napisz coś o innych bo ciągle piszesz tylko o sobie.Takiego pisania dekla od diesla dawno nie czytałem.

01

Von Thusck ~Von Thusck (Gość)06.11.2016 19:48

@gość, większego od ciebie dekla, debila i czubka dawno na tym portalu nie było.

10

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat