metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
Miejscowy ~Miejscowy (Gość)06.11.2016 09:11

No cóż każdy narzeka na tiry i chętnie popiera protesty...wystarczy czytać komentarze w innych artykułach. Tylko jak już przychodzi co do czego ty nagle wszyscy wkładają ręce pod tyłek i siedzą w domach. Nie narzekanie na przyszłość to nikt nie będzie przez was robił z siebie idioty. Wcale się nie dziwię że Prochon zawiesił protesty...bo z kim ma je robić. Zginie wasze dziecko pod kołami tira to zmadrzejecie. Tyle w temacie

21

Exploit ~Exploit (Gość)05.11.2016 02:11

Mówcie sobie wszyscy co chcecie! Mam nadzieje że wreszcie będzie spokój od tych pier...ch KLAMOTÓW i skończy się wreszcie całodobowy hałas, rumot i wycie!!! Wszyscy k...wa mądrzy ale postawcie się na miejscu tych którzy zasnąć w nocy nie mogą bo hałas jest nie do zniesienia!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Komentarz był edytowany przez autora: 05.11.2016 02:12

63

Mieszkaniec przy DK 91 ~Mieszkaniec przy DK 91 (Gość)06.11.2016 09:34

Czytam i nie wierzę. Panie Andrzeju niech pań odpuści sobie tą sprawę. Poświęcił pan własne pieniądze na organizację protestu, zrobił tablice, załatwiał pozwolenia na protest. Szkoda że nie znalazłem w żadnym komentarzu choć jednego słowa Dziękujemy. Więcej jednak jest ludzi którzy doszukują się w tym interesu. Nie ma sensu z nimi współpracować. Zapach gnojowicy im przeszkadza ale smród spalin nie. Niech się dzieje wola urzedu bo jeszcze się taki nie urodził co by wszystkim dogodzil. Chyba będę pierwszym i ostatnim który odważy się powiedzieć Dziękuję choć za samą próbę walki z tym niezjednanym narodem. Powodzenia

31

Victoria ~Victoria (Gość)06.11.2016 10:02

DO MIEJSCOWEGO... Z Twojej wypowiedzi wynika że dziecko może zginąć tylko pod kołami tira. A czy nie zauważyłeś że większość aut to osobówki i busy, które dzięki ciężarowym zawalidrogą są choć trochę spowalniane. Ludzie w większości giną w wypadkach drogowych przez szybkość i brawurę a nie przez masę.

01

Miejscowy ~Miejscowy (Gość)06.11.2016 10:19

Do victorii ...pokaż mi jak spowalniają ruch w Srocku szczególnie przejeżdżając na czerwonym świetle pod szkoła. Zwalniają tylko na łukach

20

gość ~gość (Gość)06.11.2016 11:05

Do Von Thusck.Twoja inteligencja jest tyle warta co Twój komentarz.Miastowy się odezwał a mamusia i tatuś pewnie pochodzą z Woli Lutowej a Ty pewnie każdy wolny czas tam spędzasz.Tyle i na temat.😀

02

Von Thusck ~Von Thusck (Gość)06.11.2016 11:59

@gość czytając twoje wypociny stwierdzam, że jesteś rozgarnięty jak kupa śmieci na wietrze. Stop śmierdzielom! Stop wsiowym takim jak ty frajerom!

20

Rodzic ~Rodzic (Gość)06.11.2016 13:27

Do mieszkanca przyDk91smiech mnie ogarnia jak on dołożył grosza Niech się rozliczy z koloni dla dzieci bo to śmierdzi

20

Rodzic ~Rodzic (Gość)06.11.2016 13:30

Do mieszkanca przyDk91smiech mnie ogarnia jak on dołożył grosza Niech się rozliczy z koloni dla dzieci bo to śmierdzi

20

gość ~gość (Gość)06.11.2016 13:35

Do Von Thusck.Frajer to Cię zrobił i żałuje że Cię tak .....a takie teksty to może działają na Twoich kolegach lumpkach z Piotrkowskiej dzielnicy Hamburg bo pewnie tam mieszkasz.

02

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat