Kto zakłada ze mną Stowarzyszenie Stąpania Chojniakowi Po Ambicji. Ps. Munikowi się upiecze i kolejne cztery lata będzie chodził przed Chojniakiem pochylony i tyłem odwróconym
no jasne, nasz poprzedni prezydent tez sobie praktycznie je ukrócił xD btw ja wiem, że to jest forum internetowe, ale troche kultury osobistej by nie zaszkodziło :/
Porażką dla prezydenta Chojniaka będzie, jeśli zdobędzie mniej niż 50 procent głosów piotrkowian.
a wiecie w jaki sposób Chojniak powiesił sobie reklame na budynku "Kasi" nie wiecie...a ja wiem:)
A może tak czytanie ze zrozumieniem, a nie wyrywanie zdań z kontekstu? Ładnie tak manipulować komentarzami?
Otwieramy szampany. Szydercy i wyśmiewcy Chojniaka, apeluję o niepisanie postów pod różnymi nickami, żałosne :)
Dobranoc
Ja bym się pisał, ale się zarejestruj, bo zaraz 1500 100 900 podszywaczy pod Ciebie się znajdzie.
Tak działają kolesie razem dla Krzysztofa.
A może jak Chojniak wygra, to sam wypije to piwo które naważył.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!