chyba się zaloguje na epiotrkow i mała rewolucje zrobie bo nudno tu....
Łomatko, następna kiepska z matematyki. A jak Ci jest zimno, to stajesz w rogu pokoju, bo tam jest 90 stopni?
Wypijam Noteckie Ciemne za zwycięstwo Mazura i spadam spać, bo jutro znowu pobudka przed godz. 5 - muszę dojechać do pracy na godz. 7 całe 37 km, bo w naszym mieście za rządów Chojniaka nie ma pracy dla inżynierów, a wózkiem widłowym nie umiem i nie chcę jeździć.
smutne ale prawdopodobne teraz to tylko cialczesku i niczym rumunia. a wiecie co bylo w rumunii przed lampa naftowa..elektrycznosc
z reszta czego sie spodziewac-moj cenny glos zostal oddany tuz przed 22 i wielkie zdziwienie oczy me spowilo gdy zerknawszy na liste lokatorow mojego bloku tak pobieznie gdy pani szukala mnie na liscie-sposrod 70rodzin pirazydrzwi 20 przyszlo. niech tylko uslysze narzekanie na klatce albo w sklepie..
Bardzo dużą. Na tyle duża, że może się skończyć na pierwszej turze.
Nic dodać, nic ująć.
Żeby tylko 101% głosów nie zdobył, bo się sprawa rypnie. :)
Kochani przeciwnicy tego nieudacznika, jeśli to coś się tutaj ostanie (a wszystko na to wskazuje), nie zwieszajmy głowy w milczeniu i poczuciu porażki. Proponuję dalej stąpać mu po piętach, wyliczać, notować każdą klapę, porażkę i pomyłkę. Te 4 lata ZAWSZE można ukrócić. Przykład Łodzi niechaj będzie dla nas punktem odniesienia, a dla niego przestrogą.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!