metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
jajaja ~jajaja (Gość)16.07.2013 14:55

"chinski-fotograf" napisał(a):
"Ciągnąć" i "drut"?! A gdzie ty tu widzisz rynsztokowe słowa? Takie np. "pracować" i "plazma" to też słowa rynsztokowe?

Nie - słowa, słownictwo! Tak się wyraziłem. To potężna różnica chłopcze.
Chyba pytasz poważnie, więc Ci odpowiem. Normalnych słów można używać w sposób niekulturalny a nawet wulgarny.
Biedactwo może nie wiesz ale sformułowanie "ciągnąć druta" którego użyła @tutaj nie oznacza wcale pracy nad instalacją elektryczną. To nic innego jak element seksu oralnego.

00

Al Bundy ~Al Bundy (Gość)17.07.2013 00:15

"YARO" napisał(a):
nawiązując do treści artykułu- zaopatrzcie się w coś na komary :)

Pewnie jak już będzie po wszystkim (chodzi oczywiście o oglądanie znaczków), to razem "przytną komara"... :)
Może zdjęcia ze spotkania jakieś wrzucą? W końcu nick zobowiązuje... :)

00

tutaj tutajranga17.07.2013 15:43

Al, jak ty to sobie właściwie wyobrażasz, co? Fotograf miał czynić swoją męską powinność i jednocześnie fotografować?! Musiałby wówczas ustawić aparat na statywie, a kto by ustawił wtedy oświetlenie? No, kto? Albo przesłonę i takie tam inne...
To są takie sytuacje, kiedy dwoje jest w sam raz, a troje to już tłum... Tak, że zdjęć nie będzie, ale za to wspomnienia... Ha!

00

Al Bundy ~Al Bundy (Gość)18.07.2013 00:06

"tutaj" napisał(a):
Tak, że zdjęć nie będzie, ale za to wspomnienia... Ha!

Jestem zawiedziony :( Już sobie wyobrażałem te zdjęcia: w tle leżące klasery, a na pierwszym planie bzykanie... komarów oczywiście :)))) A obok gramofon z winylową płytą... :)))

00

tutaj tutajranga18.07.2013 00:37

Nie otwiera mi się. ani z foxa, ani z chroma, ani z opery. Coś się poknociło, spróbuję później.

00

ares1 ~ares1 (Gość)23.07.2013 19:46

Trzeba zrobić sobie strój nietoperza i wydawać wysokie dźwięki podskakując przy tym frywolnie :)))

00

tutaj tutajranga23.07.2013 20:34

00

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat