Wysysanie to chyba typowa samicza specjalność. Wysysają krew, życie, pieniądze... Na szczęście są też samice, co lubią i inne rzeczy wysysać :)
Oj, chyba nagrabiłem sobie jeszcze bardziej, niż Ty... :))
Eeeeee tam... Kobieta też powinna mieć poczucie humoru :)
Yyy... artykuł jest o komarach, mój komentarz dotyczy komarów. Ludzie co jest z wami?
To fakt- samice piją krew, samce nektar z kwiatów!
Kurcze, @tutaj ktoś Cię kiedyś skrzywdził? Czy coś?
Dzieci, kobieta wysysa krew z darczyńców, czy też darmozjadów, po to, żeby wykarmić stado. Samiec zaś sobie lata i zapyla. Nikt mnie nie skrzywdził pod względem, co i owszem. Ja nie z takich, co się dają. A druta ciągnę pierwszorzędnie, jak mam komu.
Dzięki, Al. Dajemy se luz. Nie wolno się kłócić na śmierć w obrębie tej samej grupy. Jednak nie lubię, kiedy się ma mi za złe jedynie to, że jestem babą.
A czy chciałabyś o tym porozmawiać? Pokazałbym ci też u mnie w domu klasery ze znaczkami...
Gość z reklamy na epiotrkow.pl był u mnie i na razie jest ok
Ach, ile w tym komentarzu subtelności i delikatności. Kwintesencja kobiecości. Nie @tutaj, lecz MIMOZA nick mieć powinnaś. Prawdziwa dama.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!