Mama trzymie maluszka a tata papiery :) Ech losie , gdzie Ci mężczyźni !
a maseczki pod nosem. dramat jakiś. w taki sposób nigdy nie wyjdziemy z dołka
Czy Prezydent nosi cały czas ten sam komin czy ma kilka takich samych ??
Wydaje mi się, że noszenie kominów i przyłbic nie daje odpowiedniego zabezpieczenia przez wirusem, ale jak widać jest pełna swoboda w doborze środków ochrony ...
Może mi się wydaje albo się przesłyszałam, ale w wywiadzie w radio prezydent powiedział " małżeństwa z dzieciakiem " - dobrze, że nie powiedział małżeństwa z bachorem hahaha
Ha ha ha. Jak spojrzałam pierwszy raz na zdjęcie to myślałam że ten koleś to Jaruś z "Chłopaków do wzięcia"
A dlaczego młodzi nie mogą otrzymać co myślą o założeniu rodziny to jest nie sprawiedliwe panie Prezydencie
Świetnie!!!! Szczęścia i dużo radości w nowym mieszkaniu! Oby się Panu Marcinowi i Jego rodzinie żyło tam jak najlepiej. Pozdrawiam
Nigdy na pana nie zagłosuje no to już dosyć młodzi dość że nie mogą dostać pracy to zero pomocy pan myśli o biznesmenach a nie o młodych ludziach
Panie Prezydencie opamiętaj się pomagaj faktycznie młodym ludziom przyszłym rodzinom
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!