Świetnie!!!! Szczęścia i dużo radości w nowym mieszkaniu! Oby się Panu Marcinowi i Jego rodzinie żyło tam jak najlepiej. Pozdrawiam
A dlaczego młodzi nie mogą otrzymać co myślą o założeniu rodziny to jest nie sprawiedliwe panie Prezydencie
Ha ha ha. Jak spojrzałam pierwszy raz na zdjęcie to myślałam że ten koleś to Jaruś z "Chłopaków do wzięcia"
Może mi się wydaje albo się przesłyszałam, ale w wywiadzie w radio prezydent powiedział " małżeństwa z dzieciakiem " - dobrze, że nie powiedział małżeństwa z bachorem hahaha
Czy Prezydent nosi cały czas ten sam komin czy ma kilka takich samych ??
Wydaje mi się, że noszenie kominów i przyłbic nie daje odpowiedniego zabezpieczenia przez wirusem, ale jak widać jest pełna swoboda w doborze środków ochrony ...
a maseczki pod nosem. dramat jakiś. w taki sposób nigdy nie wyjdziemy z dołka
Mama trzymie maluszka a tata papiery :) Ech losie , gdzie Ci mężczyźni !
Ciekawe czy za to mieszkanie będą płacić z taką "regularnością", co za wynajmowane...
A ja kredyt na 30 lat bo mam pracę i mogę utrzymać swoje mieszkanie i dziecko. Gratuluję.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!