Mandat im proszę wypisać za niezasłanianie ust i nosa,
Zastanawiam się czy nie lepszym rozwiązaniem byłaby sprzedaż tych działek deweloperom i zakup mieszkań dla tych rodzin gdzieś w blokach, bo 3,5 mln na 13 rodzin to wychodzi blisko 270 tys. na rodzinę, a za dużo mniejszą kwotę można kupić mieszkanie. Poza tym wydaje mi się, że miasto nie powinno zajmować się deweloperką.
Ja dostałem informację z urzędu, że komisja zbiera się dopiero w styczniu.
Może mi się wydaje albo się przesłyszałam, ale w wywiadzie w radio prezydent powiedział " małżeństwa z dzieciakiem " - dobrze, że nie powiedział małżeństwa z bachorem hahaha
A mi powiedziano że nie mogę otrzymać mieszkania bo sama wychowuję dzieci i w dodatku jedno z nich jest niepełnosprawne.I gdzie tu sprawiedliwość pytam.
A ja kredyt na 30 lat bo mam pracę i mogę utrzymać swoje mieszkanie i dziecko. Gratuluję.
Ciekawe czy za to mieszkanie będą płacić z taką "regularnością", co za wynajmowane...
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!