Panie profesorze Arkadiuszu, a kto to jest POLITYK? Idąc Pana profesorskim tokiem myślenia, niech mi Pan powie: jakimi osiągnięciami mogą pochwalić się POLITYCY? I niech Pan poda definicje Polityka. Będzie nam łatwiej się odnieść. Czytając pańskie słowa zaczynam rozumieć status UJK i reprezentowany poziom jej abiturientów i absolwentów.
Powinien tam pojechać Janusz Korwin Mikke! Było by ciekawie ... :D
Do póty nie zajrzałem na to forum to nie zdawałem sobie sprawy z ilości idiotów.
Tu nie chodzi o dobro ludzi tylko o pensje europosłów, podstawa to 24 tys. zł. do tego dochodzą diety, dodatki całość to ok.70 tys. zł na rękę - mistrzami polskimi są Ziobro i Kurski, lecą Brukseli w poniedziałek - wieczorem podpisują listę , we wtorek rano tez podpisują - dieta leci a oni szus i wieczorem są już w domu w Polsce - tak im zależy na wszystkim ,są tam po toby tylko zbijać kabzę.
A co, masz problemy z gazami? ;) Niestety, tu jest zakaz, trzeba dbać o środowisko ;)
popieram tez bym wyslal kogos z prawej str tylko nie mylic z socjaldemokratycznym pisem albo jego odlamkami. chodzi mi o RN
Ci wszyscy są nie lepsi od wymienionej pani. Większość nadaje się do "Tańca z gwiazdami" ;)
do nadaje sie jedynie RN oni saw stanie zawalczyc o Polskie interesy, a nie kosmopolityczne lewactwo ktore zapatroje sie na zysk i obstaje za wszystkimi tylko nie Polakami
Przecież on kandyduje. Startuje ze Śląska. W parlamencie europejskim jest takich dwóch z Wielkiej Brytanii, panowie Nigel Farage i Godfrey Bloom, którzy jadą równo po eurokomuchach. Ale JKM jest od nich bardziej dosadny i w przeciwieństwie do nich jest przeciwnikiem demokracji.
http://korwin-mikke.pl/wideo/pokaz/konferencja_prasowa_poswiecona_eurowyborom_/1614
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!