metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
observer ~observer (Gość)14.02.2014 08:05

Panie profesorze Arkadiuszu, a kto to jest POLITYK? Idąc Pana profesorskim tokiem myślenia, niech mi Pan powie: jakimi osiągnięciami mogą pochwalić się POLITYCY? I niech Pan poda definicje Polityka. Będzie nam łatwiej się odnieść. Czytając pańskie słowa zaczynam rozumieć status UJK i reprezentowany poziom jej abiturientów i absolwentów.

32

TylkoPrawica ~TylkoPrawica (Gość)14.02.2014 09:53

Powinien tam pojechać Janusz Korwin Mikke! Było by ciekawie ... :D

30

dohtor ~dohtor (Gość)14.02.2014 10:32

"98456" napisał(a):
Jeszcze 97-300. Ale nie na Syberię tylko na Białoruś.

Do póty nie zajrzałem na to forum to nie zdawałem sobie sprawy z ilości idiotów.

21

zarobki ~zarobki (Gość)14.02.2014 10:40

Tu nie chodzi o dobro ludzi tylko o pensje europosłów, podstawa to 24 tys. zł. do tego dochodzą diety, dodatki całość to ok.70 tys. zł na rękę - mistrzami polskimi są Ziobro i Kurski, lecą Brukseli w poniedziałek - wieczorem podpisują listę , we wtorek rano tez podpisują - dieta leci a oni szus i wieczorem są już w domu w Polsce - tak im zależy na wszystkim ,są tam po toby tylko zbijać kabzę.

22

Zanzi ~Zanzi (Gość)14.02.2014 10:47

"spostrzegawcza" napisał(a):
Celnie dobrałeś sobie awatar, aresie1. Pasuje.

A co, masz problemy z gazami? ;) Niestety, tu jest zakaz, trzeba dbać o środowisko ;)

42

97-300 97-300ranga14.02.2014 11:20

Weronika Marczuk, wszyscy tylko nie ta "dama".

62

upa ~upa (Gość)14.02.2014 11:42

"Lesina23" napisał(a):

popieram tez bym wyslal kogos z prawej str tylko nie mylic z socjaldemokratycznym pisem albo jego odlamkami. chodzi mi o RN

11

Zanzi ~Zanzi (Gość)14.02.2014 11:47

"97300" napisał(a):
Weronika Marczuk, wszyscy tylko nie ta "dama".

Ci wszyscy są nie lepsi od wymienionej pani. Większość nadaje się do "Tańca z gwiazdami" ;)

40

ilidan ilidanranga14.02.2014 11:53

do nadaje sie jedynie RN oni saw stanie zawalczyc o Polskie interesy, a nie kosmopolityczne lewactwo ktore zapatroje sie na zysk i obstaje za wszystkimi tylko nie Polakami

41

Al Bundy ~Al Bundy (Gość)14.02.2014 14:45

"TylkoPrawica" napisał(a):
Powinien tam pojechać Janusz Korwin Mikke! Było by ciekawie ... :D

Przecież on kandyduje. Startuje ze Śląska. W parlamencie europejskim jest takich dwóch z Wielkiej Brytanii, panowie Nigel Farage i Godfrey Bloom, którzy jadą równo po eurokomuchach. Ale JKM jest od nich bardziej dosadny i w przeciwieństwie do nich jest przeciwnikiem demokracji.
http://korwin-mikke.pl/wideo/pokaz/konferencja_prasowa_poswiecona_eurowyborom_/1614

11

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat