Lubię zwierzątka sam mam, ale ludzie opanujcie się. Co to jest za news ?? To jakaś aberracja !
Koty teraz to nawet myszy nie umieją złapać,one są teraz takie glamour, taki nie róż nie dotykaj.
A czy trzymanie w bloku w mieszkaniu tylu kotów jest normalne? Fundacje niech sobie ta Pani robi ale w domu wolnostojącym a nie w bloku wielorodzinnym. Dziwie się ze sąsiedzi nie zrobią z tym porządku.
Są wojny dzieci cierpią, ludzie głodują. Koty to inteligentne stworzenia dadzą sobie radę. Nasza cywilizacja i pseudo inteligencja doprowadzą nas do zagłady.
Moje zwierzaki nieboją się petard a druga sprawa to są leki uspokajające dla zwierząt to czemu ich niepodała skoro się tak o nie troszczy
Budząc się w nowy rok, zauważyłem pod łóżkiem pająka z gatunku Tegenaria domestica (kątnik domowy) Niestety był martwy. Jako, że dwa dni wcześniej widziałem go pełnego werwy, podejrzewam, że stał się kolejną ofiarą fajerwerków grozy.
Ps w razie pytań od dziennikarzy jestem do dyspozycji
Obecny pomysł na biznes pod przykryciem pomocy zwierzaką za chwile na zrzutce będzie na zakup działki na azyl do kotów a jak na działkę ma to będzie na dom i pomieszczenia dla kotków zbierać bo że niby działkę już sama kupiła ale dalej nie jest w stanie pani prezes pomagać i prosi o pomoc oklepany wszędzie schemat a reklama kota w szafie już jest
Kolejny widzę ruch antypetardowcy xd dajcie ludziom żyć i walnac se z achtunga. Przejmujecie się kotami i kundlami a ktoś chociaż zaniósł paczuszkę do domu dziecka czy domu samotnej matki na święta? Wynalezliscie problem z du.. a teraz na siłę wyciągacie w to ludzi
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!