Ta pani powinna ponieść odpowiedzialność za brak wyciszenia dla zwierzęcia.Ja mam koty i postarałam się,aby miały ciszę i spokój w ten dzień.Jak ktoś nie ma pojęcia jak to robić to nie powinien się tym zajmować.
,,Każdemu kto odpalał petardy na osiedlu Żołnierzy POW w Bełchatowie, życzę by karma za śmierć Karmela go dopadła'
Przykro mi, ale nie jem karmy. A na przyszłość proszę lepiej zaopiekować się kotem
Fundacji, przewraca się w głowie z takim wpisami. Mam też koty które oglądały fajerwerki z parapetu i były bardzo zainteresowane.
Zwierzęta jak człowiek - nie da się wszystkim dogodzić a tradycją tradycja niech zostanie.
Mam pytanie czy w ramach działania takich fundacji są prowadzone regularne akcje sterylizacji, aby ograniczyć liczbę dziko żyjących kotów?
Ludzie to troglodyci, moje psy też przeżyły traume. Niestety nie mamy wpływu na decyzję kolejnych rządów. Lobby producentów alkoholu, tytoniu, materiałów wybuchowych dysponuje nieskończonymi zasobami finansowymi, nigdy tych używek nie zakażą. Pozostaje nam tylko za wszelką cenę chronić naszych braci mniejszych.
A schowanie kota w szafie to nie podlega do procesu sądowego o znęcanie się nad zwęrzętami???
Lubię zwierzęta i podziwiam zaangażowanie w pomoc zwierzakom, ale kociarze z fundacji to dla mnie jakaś chora sekta.
szkoda zwierzęcia ale bardziej szkoda ludzi którzy umierają
bardziej teraz się przejmujmy ludźmi a pani trochę przewrażliwiona
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!