metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
Carla ~Carla (Gość)04.01.2021 21:22

A jakis dowód ta Pani ma na poparcie swojej teorii? Sekcję zwłok kota zrobiła? A może kot był wcześniej na coś chory? Przypomina mi sie sytuacja, kiedy do "okienka zycia" dla niechcianych zwierząt kobieta z córką przyniosły kota. Na forum kociarzy podniósł się rwetes. Że bezduszność! Skandal! JAk tak można! Kot został okrzyknięty ofiarą covidu,, bo panie kociary uznały, że został porzucony NA PEWNO dlatego, że właściciel bał się roznoszenia wirusa przez zwierzę. Zaznaczam, że kobieta zostawiła kota anonimowo, po kryjomu i z nikim nie rozmawiała. Skąd zatem wnioski obrońców zwierząt? A może to nawet nie był kot tej pani? Może znalazła go na ulicy i nie mogąc sama wziąć go do domu, postanowiła zostawić go w azylu dla zwierząt? Oczywiście równocześnie ruszyła zbiórka funduszy na koteczka. Dlatego właśnie działalność fundacji dla zwierząt napawają mnie nieufnością.

92

gość_gość. ~gość_gość. (Gość)04.01.2021 22:56

Macie swoje f(r)ajerwerki.

23

x ~x (Gość)04.01.2021 23:46

Na osiedlu Wyzwolenia jakiś kretyn wrzucił petardę do klatki schodowej .Skutkiem czego pies, który miał legowisko w przedpokoju blisko drzwi gdzie wybychła petarda tak się wystraszył że po godzinie zdechł..

00

gość_jzkskkaa ~gość_jzkskkaa (Gość)05.01.2021 07:09

Kolejny widzę ruch antypetardowcy xd dajcie ludziom żyć i walnac se z achtunga. Przejmujecie się kotami i kundlami a ktoś chociaż zaniósł paczuszkę do domu dziecka czy domu samotnej matki na święta? Wynalezliscie problem z du.. a teraz na siłę wyciągacie w to ludzi

11

gość_p. z. ~gość_p. z. (Gość)04.01.2021 18:00

A mnie nie szkoda i będę walił petardami ile wlezie POW

710

gość_oburzony ~gość_oburzony (Gość)05.01.2021 07:13

Obecny pomysł na biznes pod przykryciem pomocy zwierzaką za chwile na zrzutce będzie na zakup działki na azyl do kotów a jak na działkę ma to będzie na dom i pomieszczenia dla kotków zbierać bo że niby działkę już sama kupiła ale dalej nie jest w stanie pani prezes pomagać i prosi o pomoc oklepany wszędzie schemat a reklama kota w szafie już jest

21

gość_jarosław ~gość_jarosław (Gość)04.01.2021 20:57

Budząc się w nowy rok, zauważyłem pod łóżkiem pająka z gatunku Tegenaria domestica (kątnik domowy) Niestety był martwy. Jako, że dwa dni wcześniej widziałem go pełnego werwy, podejrzewam, że stał się kolejną ofiarą fajerwerków grozy.
Ps w razie pytań od dziennikarzy jestem do dyspozycji

154

gość_ja ~gość_ja (Gość)05.01.2021 08:18

Moje zwierzaki nieboją się petard a druga sprawa to są leki uspokajające dla zwierząt to czemu ich niepodała skoro się tak o nie troszczy

52

gość_olo ~gość_olo (Gość)05.01.2021 08:36

Są wojny dzieci cierpią, ludzie głodują. Koty to inteligentne stworzenia dadzą sobie radę. Nasza cywilizacja i pseudo inteligencja doprowadzą nas do zagłady.

61

Man ~Man (Gość)05.01.2021 08:42

Dziękuję tej fundacji bo bardzo dużo robi dla zwierząt.

47

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat