Ciekawe co te koty i psy robiły w wojnę ,teraz koty i psy są tak zniewieściałe jak dzisiejsza młodzież
Dziękuję tej fundacji bo bardzo dużo robi dla zwierząt. A, że w naszym kraju świadomość większości ludzi jest jaka jest to trudno. Miejmy nadzieję, że będzie to się zmieniać na lepsze. Zwierzętom trzeba pomagać bo to bardzo mądre stworzenia.
A jeszcze spytam. Czy to ta sama pani, która zorganizowała zbiórkę pieniędzy, bo koty juz nie mieszczą się w jej mieszkaniu i marzy jej sie dom z ogródkiem?
mój kto z wielkim podziwem, patrzył na piękny pokaz za oknem i jakoś żyje i ma się dobrze, fakt nie pił nic w ten wieczór, może to dlatego
proponuję zgłosić się z tym problemem do kościoła ... na pewno będzie skuteczna reakcja... i będziemy się stukać gromnicami w Nowy Rok.
tak jest !!!
Przecież psa czy kota można nauczyć, przyzwyczaić do wybuchów. Tak sie martwicie o zwierzaki w sylwestra to uczcie swoich podopiecznych
Ludzie!!! O co tu chodzi?!!! Tak bardzo wam przeszkadzają fajerwerki raz do roku? A trzymanie w bloku psa rasy husky i zamykanie go na osiem godzin jak idziecie do pracy w klatce kennelowej to już jest ok?
Czy sekcja złok kota została przeprowadzona, że Pani od kotów wypisuje takie rzeczy? Może kot miał klaustrofobie i pagibnał w szafie z tego powodu, albo był nosicielem groźnego wirusa i choroby wspołistniejące go dorwały?
Szkoda że nad tym problemem nikt nie rozpacza a było ich dziesiątki w minionym roku... https://wawalove.wp.pl/zginelo-pol-miliona-pszczol-zniszczona-pasieka-na-mazowszu-6487177115793025a
Sylwester raz do roku czekają na niego dzieci i dorośli żeby raz do roku obejrzeć fajerwerki i się bawić . Na jednej szali radość dzieci czekajacych cały rok na fajerwerki na drugiej jakiś 2 dniowy strach zwierząt który zawsze mjia ,oczywiście że wybiorę radość dla mojej rodziny. Sam mam 2 psy i 2 koty ale nie jest dla mnie problemem żeby raz do roku wystrzelic Ahtunga.
Dorzylismy smutnych czasów kiedy lepiej traktuje się zwierzęta niż innego człowieka.
Idąc tym tropem to przestańmy jeździć samochodami bo kotki i pieski pod nie czasami wpadają bo boją się świateł pedzacych w ciemności . Smutne ale prawdziwe.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!