PIS będzie rządziło w koalicji z Lewicą. Mogę się założyć.
Przepraszam za pytanie czy to są Ci sami ludzie co popierają 5 dla zwierząt Jarka?
Nie rozumiem tego oburzenia. Proszę się zastanowić mam zdrowe dziecko i nagle wypadek, dziecko staje się rośliną czy rodzice je mordują?,wyrzekają się jego? Nie opiekują się nim często całymi latami. Tak samo dzieci opiekują się starymi schorowanymi często zniedołężniałymi rodzicami i nie nie myśli aby ich "usunąć" bądź"abortować", gdyż jesteśmy ludźmi i mamy w sobie człowieczeństwo i empatię.
Spontaniczne zgromadzenie ? Bardzo Cię chłopie polubiłem ,przechodziłem akurat koło ciebie . - z tragarzami?!
Bunt się rodzi nawet w Piotrkowie. Pierwsi rolnicy teraz kobiety,, za chwilę pozostali. Państwo się wali,, pis chce oddać władzę
To orzeczenie TK wlasnie w tym czasie to kij w mrowisko. To temat zastepczy. A kto na tym zyska? Kliniki aborcyjne Czechach.
Pis to zło, nie ma złudzeń. Za kardynalne zaniedbania w służbie zdrowia szubienica.
Rolnicy wesprą kobiety i podjadą z beczką gnojówki, pan janik albo Ziemba wskażą godzinę kiedy będzie urzędować pan poseł?
Widać za mało obornika dostali do siedziby wiec trzeba powtórkę zrobić+ i całą przyczepę tam wpakować do siedziby.
PIS w mieście już nie ma czego szukać
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!