metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
das ~das (Gość)24.10.2020 06:51

spoko ale dlaczego nie było protestów jak w czwartek przegłosowali ustawę o bezkarności i przekupstwie personelu medycznego

202

Iza1 ~Iza1 (Gość)24.10.2020 07:13

Ochrona zwierząt...ok zabijanie nienarodzonych dzieci ok...nie ogarniam.

159

ja ~ja (Gość)24.10.2020 21:54

Kon - sty - tu - cja! Kon - sty - tu - cja! Kon - sty - tu - cja!

67

salamandra ~salamandra (Gość)25.10.2020 09:39

Kaczyński jest bardzo marnym politykiem , nie przewidział reakcji kobiet bo ich nie zna pod każdym względem
Po co on właściwie naruszył panujące od 27 lat status quo i na pewno przegrał

66

suweren ~suweren (Gość)25.10.2020 10:57

Szatan wyszedł na ulice i chce zniszczyć człowieka.

89

Wola ~Wola (Gość)24.10.2020 18:40

Ziembe i Kowalczyka na takczke i z gnojem wywieźć

64

wy ~wy (Gość)25.10.2020 11:11

Zapominacie że wnioskodawcą była też konfederacja i PSL. Co na to Kosiniak-Kamysz i Dariusz Klimczak!!!

120

a74 ~a74 (Gość)25.10.2020 11:14

zlot fanów AC/DC

85

gość_mlodypiotrkowianin ~gość_mlodypiotrkowianin (Gość)24.10.2020 10:17

Widzę, że wśród komentujących jest mnóstwo osób o twardej psychice, silnych i odważnych, więc chcę wam coś przekazać. Jeśli jesteście kobietami i urodziłybyście "coś", bo ciężko to nazwać człowiekiem, co ma jedno oko na środku głowy oraz nie posiada nosa, a płuca ma tak źle rozwinięte, że umrze po rozwiązaniu lub jeszcze podczas ciąży, to mogę tylko powiedzieć, że szanuję to poświęcenie oraz to jak silnym kobietami jesteście. Jednak nie każda kobieta ma tak silną psychikę, by patrzeć na coś, co nosiła pod sercem przez tygodnie, a co ma połowę mózgu na zewnątrz swojego ciała, ma zespół Pataua, nie ma ust, nos ma na policzku, narządy wewnętrzne ma w takim stanie, że przeżyje co najwyżej kilka dni pod aparaturą. Taka kobieta przeszła tyle, że decyzja o przerwaniu takiej ciąży jest dla niej decyzją bardzo ciężką, ale nierzadko jest jedyną możliwą, by móc w przyszłości funkcjonować choć w niewielkim stopniu normalnie, bo prawda jest taka, że odbije się to w jej psychice i pozostanie to z nią do końca życia. I o to przede wszystkim w tej sytuacji chodzi, o prawo wyboru.
Nikt nie mówi o aborcji płodu, który się normalnie rozwija.
W Polsce nie ma miejsc na oddziałach psychiatrycznych dla dzieci, na pomoc psychologiczną i psychiatryczną nie mogą liczyć zarówno młodzież jak i dorośli, a teraz nagle rząd znajdzie taką pomoc dla kobiet, które urodziły stworzenie, które już nie żyje albo umrze za kwadrans.
"Jeżeli jakieś dziecko jest rzeczywiście z tak poważną wadą, że umrze w trakcie porodu czy po porodzie, no to po prostu umrze i jest to proces naturalny", że niby lepiej stosować się do tej zasady?

367

97-300 97-300ranga25.10.2020 15:23

Kto to finansuje?

1013

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat