Cudowne jest płacenie miesiąc w miesiąc kasy za ogrzewanie bez możliwości użycia tego ogrzewania w dowolnym momencie.
Mam piec kaflowy i mi tam ciepło a jak wybraliście bloki to cierp, marznij i płać
podpis pani KOPACZ drogo nas będzie kosztował ,koszty co2 blisko 60 euro ,było 5 a to nie koniec ,likwidacja wegla i ogrzewanie ekologiczne ,wielu /wyprostuje/ a mieszkania w blokach i mieszkańcy zatęsknią za czasami dawnymi ,,,,,,,,,,,,
Ta, włączą dopiero wtedy jak wszyscy będą już przeziębieni. Rozumiem, że spółdzielnia dba o moje finanse i w związku z podwyżkami cen energii opóźnia jak najbardziej start okresu grzewczego, ale ja mam już dość chodzenia w swetrach po mieszkaniu.
W TBS gdzie są logotermy ciepło z grzejników może być nawet w lipcu :D
Poza tym chyba kogoś fantazja poniosła z tymi podwyżkami od września, bo w umowach jest, że musi być 3 miesięczny okres wypowiedzenia starej umowy... Poważnie pytam... jest to do wygrania z TBSem?
...W Chinach brakuje prądu. Skupują węgiel "za wszelką cenę"...
A w Bolandii zielona energia i tanie gazowe i elektryczne ogrzewanie. Zimno to widzę.
A ja sobie zamontowałem pieć na ekogroszek i mam ciepło. Mam gdzieś czy ten groszek jest eko, bo ekologiczny, czy eko, bo ekonomiczny. Z szaleństwem przechodzenia na gaz, jeszcze poczekam.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!