Poseł Grzegorz Lorek jest uczciwym człowiekiem jest zaangażowany w sprawy naszego regionu. Pobiera pensje poselską. Pan lorek ma mój głos
Niech się Pani nie ośmiesza. DO pięt Pani nie dorasta Panu Grzegorzowi
Pan Grzegorz Lorek jest posłem zawodowym nie jest zatrudniony w Bestgumie to wszystko kłamstwa ludzi bezradnych bez pomysłu na prawdziwe argumenty.
http://www.bip.piotrkow.pl/upload/20181004132151hrkojt8ju9xl.pdf
zarobki Pana lorka za 2018r. 9000zł miesięcznie za bycie w radzie BESTGUM. W sumie ponad 13000zł w rok. A miało być skromnie... Wykorzystywanie stołków!
Lorek Grzegorz nie przejmuj się! To bzdurki w porównaniu z tym co dla nas sulejowiaków robisz!
Lewackie Trolle w akcji. To wszystko na co ich stać. Pani z Lewicy dziękujemy, Pani nic nie załatwi dla regionu zwykła podpucha. Głosuję na Lorka przynajmniej gość coś robi.
Pani Anito do pracy a nie chodzić i psuć plakaty i banery. A przy okazji czy Pani nie łamie prawa niszcząc materiały wyborcze konkurenta? Bo chyba coś jest nie tak. Prawda. Ja głosuję na Lorka spoko gość.
Strasznie słaba odpowiedzieć Pana z PiSu. Pani Anita stwierdziła tylko fakty a kampanie robi niesamowitą
Głosowałem od dawna na Pana Grzegorza Lorka, znam osobiście. Boli mnie, że również i on musi posługiwać się żałosnym tłumaczeniem o "błędzie drukarni". Ja w to nie wierzę! Nie jestem z tych co wszystko "kupią", nawet takie śmieszne (straszne) opowieści o błędzie z drukarni. PIS, moja partia rzeczywiście gdzieś skręcił w złą stronę i przyspiesza jadąc pod prąd.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!