PiS obiecuje i robi a pan poseł G. Lorek jest bardzo uczciwy i zatroskany o nasz region. Głosuję na niego!
Rozpacz to ta rzeczywistość do której zmierza formacja tejże kandydatki i z rozpaczy zawsze coś zobaczy. A fakt poparcia PiS-u przez ludzi tym bardziej doprowadza do tej niekonfortowej sytuacji z której nie łatwo się wyrwać.
Dla niekumatych i mniej inteligentnych: tylko kilka banerów było wydrukowanych BŁĘDNIE,czy to takie trudne do zrozumienia, co poniektórzy mają problem z logicznym myśleniem. Pomyśl zanim coś napiszesz.
To co czytam w artykule i tu widzę w komentarzach to aż niewierze. Ci wszyscy co tak bronią PiS proszę mi wytłumaczyć po pierwsze jak można zamówić banery z napisem "lista PiS" a odebrać baner z napisem "lista nr 2 " i mówić że drukarnia się pomyliła ? Zrozumiałbym gdyby pomyłka była jedna litera ale takie coś nie wchodzi w grę . Z tego co słyszałem to nie tylko w Piotrkowie takie pomyłki . Po drugie to przyjmując już że drukarnia się pomyliła i przypadkiem napisali "nr 2" to jak wytłumaczyć fakt że akurat trafili z nr listy ??? Jeśli mają takie zdolności to poproszę namiar to i mi kupon w totka pomyłkowo wydrukują z liczbami wygrywającymi " szóstkę " . Ludzie używajcie mózgu a nie dajecie się tak wodzić za nos i iść ślepo .
Panie Lorek, kończ Pan z takim tłumaczeniem! Ciekawe, że w skali kraju wielu kandydatów znało numer listy... Czyli wszędzie winne były drukarnie ? Żenujące jak taki człowiek może kandydować gdziekolwiek !
Możecie się pienić i pisać co chcecie, zresztą już pisałem, pisostwo to stan umysłu wyprany piisowską propagandą TVP,wystarczy poczytać paski wiadomości tvp, 500+ i nakazami proboszczy wiejskiego ludu, nie przypadkowo Macierewicz z Misiewiczem zaistnieli w Piotrkowie,nigdzie indziej by nie zaistnieli, to nie ważne czy pisaowski kandydat to człowiek, może być np KOT i tak stan umysłu zadecyduje!, tu nie decyduje logika czy świadomość tylko stan głowy!
Precz z komuną. Czasy PZPR-u pamiętamy. Masakrę grudnia 1970 roku pamiętamy. Stan wojenny pamiętamy. Ofiary kopalni "Wujek" także pamiętamy, itp.wydarzenia pamiętamy.
Dobrze ktoś określił"wiosenna panisiusia" to dla jej mądrej główki do wiadomości, gdyby to było zamierzone i celowe to wszystkie banery miałyby naklejki,jednak u tej "wiosny ludów" ciężko z myśleniem,panienko wstydź się kogo ty reprezentujesz,
Opzycja jak zwykle szuka sensacji,ale nic z tego odmieńcy,pomysł trochę zanim rozpetasz burzę jeżeli byłoby to celowe to wszystkie banery miały by naklejki, pomyłka była poprawiona i nie ma tematu,I TAK LOREK MUSI ZOSTAĆ POSŁEM Z PIOTRKOWA,CZY EAM DIE TO B
POFOBA CZY NIE????
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!