Sześć wpisanych kolejno, pod rząd, wpisów w jednym wątku, jakichś, trudno nawet to nazwać, półzdaniowych chaotycznych zawołań, opublikowanych w czasie 5 minut to jest klasyczne internetowe spamerstwo! Uprawiane przez tego kogoś od miesięcy. Nikt przytomny ich nie czyta, może poza poza samym wpisywaczem.
Dzięki. Proponuję przejrzeć historię wpisów. Pozdrawiam
Mazura! Bo postawić na Krisa to pewna bankrutura.
Poprzeć te inne trzy inne kolesie,
lepiej od razu zamieszkać w lesie!
Gdzie jest leśnik drzewiarz? Ja słabo rymuję.
Na Czaplę przyszła pora..
by i z Mazura zrobić pora.
I na przekąskę i pod wódkę,
proponuję zaprosić
jednawodkę!
:)))
Chojniak - to normalne i relne, pozostali grają w trampkarzach
Jesooo co za brednie...
Kolega widzę ugrzązł w przeszłości...
Zedrzyj te obmierzłe szaty i wróć do rzeczywistości!
kradną i niszczą banery Pana Chojniaka. Można się domniemać ,którego komitetu startuja ci co są w konflikcie z prawem, szczególnie na tym watku.
Prawda - czym więcej będziecie kopać Chojniaka, tym jego siła jest wieksza. panie Chojniak jesteśmy z Panem.
Dla tych co to robią przesłanie - żeby być "hamskim-hłopem" nie trzeba tańczyć mazura.
Pomimo że nie "konfliktuję" się z panem Chojniakiem,muszę parę słów dorzucić.
Nie mnie mierzyć ,co ,kto,kiedy,dlaczego i po co?
Nie mnie wątpić w moją i innych tutaj..szlachetność i bezkarność.
Sądy są od tego- ponoć niezawisłe i sprawiedliwe. Pomówienia- ..można tępić i ..należy! .;
ale..mamy "gorący"..czas ,czas który i niektórych rani ,a i innych koi.I po prostu dlatego..
Oby ! ,-
dziś ten CZAS/01.11.2010/,wydobył w Nas to co w Nas najlepsze,co światłe,wartościowe i piękne.Bo ..mamy ten czas,.. ten nasz jedyny ,właśnie dziś.Nasz czas.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!