Jestem piotrkowianinem z dziada, pradziada i bardzo się cieszę z takiego rozwiązania! Niech je jak najszybciej wprowadzą, szkoda każdego dnia!
Do wszystkich którzy pisza o chinskim badziewju. Odwróćcie bluzki koszulki spodnie, zajrzyjcie z tylu telefonu telewizora itd. O jezu odkrycie, normalnie barany. Biore pierwsze spodnie.kupione Focus, 4f,, bangladesh. Convers z focusa z sizzera,, korea. Itd. Jeszcze jakies pytania. Nie piszcie o chinszczyznie ze be,sami majac 90 procent tego samego. Albo zajrzyjcie co na tych metkach jest.
Nikt mi nie powie ze sie nie da usprawnic targowiska. Po prostu teren juz sie komus spodobal. A prezydent to przyklepal .Dwie kadencje odbebnil to co mu zalezy. Jedyna nadzieja ze radni maja trochę wiecej rozumu.
To jest dobre.radni dostali treść uchwały.rozumiem że jest pewna i ostateczna i taka ma być.uchwalona to po co rada.miasta pytam skoro jaśnie panujący choinka wszystko kontroluje i kreuje
Mieszkalem na Mieszka 1 i mi nic nie przeszkadzalo ani pociafi ani ludzie pracujacy ani ze nie mam gdzie nieraz zaparkowac bo jade do focusa kościoła itp. Tez nieraz nie mogę zaparkowac. Nie przeszkadza mi byc człowiekiem w tygodniu i niedzielę. Bo co niektórzy to chyba sa ludzmi tylko na mszy są.
lacznie z tymi psedo radnymi i tymi co mieszkania rozdają dla swoich powinni się usunąć i rej EPI powinien być nowy piwiew
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!