metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
... ~... (Gość)22.09.2020 09:00

nie rozumiem Waszego oburzenia.... przecież zaczęło się od tego, że sami mieszkańcy nie chcieli hali, a teraz pretensje do innych... to w końcu ludzie chcą czy nie chcą?? była hala - źle, nie ma hali - źle ! hahaha Najlepiej obrażać i krytykować, niech każdy spojrzy na siebie i to co robi ze swoim życie i jakie podejmuje decyzje.

44

Anna L ~Anna L (Gość)22.09.2020 09:19

Część sprzedających może się przenieść na rynek na osiedlu wyzwolenia. Zrobione ładne targowisko, a stoi pełno wolnych miejsc.

74

termit ~termit (Gość)22.09.2020 09:37

Ciekawe kto z włodarzy miasta i w jakiej wysokości otrzyma(ł) premię za ograniczenie działalności targowiska!? Dlaczego tak myślę, no bo przez tyle lat władze miasta działają na szkodę mieszkańców, podnosząc gdzie się tylko da wszelakie opłaty, a tu raptem taka zmiana!?

62

gość ~gość (Gość)22.09.2020 09:30

Grabarze Piotrkowa w akcji.. brawo chojniak

63

gość ~gość (Gość)22.09.2020 09:23

Ludzie jakby naprawdę chcieli utrzymac hale to by udroznili ciagi i tyle. Jeżdżę po duzych miastach i handluja na przystankach i gdzie tylko mozna bez problemu. Tu jest juz lapa polozona na tym terenie i tyle. Polak nie zarobi. Będziemy zapieprzac dla biedronek kauflandow auchanow itd. My mamy byc tania siła. Pozdrawiam.

73

Marlenka123 ~Marlenka123 (Gość)21.09.2020 22:15

A kiedy się ktoś weźmie za tego pana co się wozi limuzyną z szoferem do pracy i zpowrotem ??
Czy to nie jest nadużycie i czy nie powinno zostać wykazane w zeznaniu jako przychód ? Drogę do pracy chyba każdy powinien pokonać na własny koszt ...

209

k ~k (Gość)22.09.2020 08:38

Rozumiem z artykułu że:
1. projekt pozbawia miasto dochodów z handlu także propozycja na niekorzyść budżetu miasta.
2. projekt uderza bezpośrednio w kupców i elektorat ratusza czyli ludzi starszych, którzy głównie robią zakupy na targowej.
Trochę to smutne, nie jesteśmy w stanie zaproponować nic konstruktywnego dobrego dla obu stron tylko proponujemy podejście wszystko jest źle, więc nie będzie niczego.

104

gość ~gość (Gość)22.09.2020 06:28

Mam wrażenie, że prezydent Piotrkowa już ma dosyć tej pracy. Z każdej strony krytyka. Ja tam czekam na obietnicę wyborcze. Basen odkryty, zagospodarowany zbiornik Bugaj, nowe autobusy, zmodernizowana ciepłownia.

160

gość ~gość (Gość)22.09.2020 08:30

Nareszcie.Mam nadzieję, że wreszcie będzie można normalnie wyjechać i wjechać ,bez ludzi szwendajacych przed maską samochodu i powiewających firan przed przednią szybą. I te miny ludzi, którzy handlują przy wyjeździe: Gdzie się pchasz tym samochodem????

65

gość ~gość (Gość)22.09.2020 08:23

Oby radni się okazali większym rozumem i nie likwidowali miejsc pracy. Dwie kadencje odbebnil nic nie zrobil. Nie przepraszam zadluzyl miasto piekna mediateka. Wystarczy udroznic ciagi komunikacyjne ale przecież nie o to chodzi mam wrażenie. Podobno mieszkancom przeszkadza halas wczesnym rankiem? Wystarczy przyjsc wczesniej i zobaczyc ze to stanowiska z warzywami sie tak wcześnie rozkładają a maja zostac. Tu się nic nie trzyma kupy. Pewnie juz jest inwestor i powstanie jakis prywatny interes i znowu zwykli ludzie się nie licza.

91

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat