A ja naiwna Myślałam że natura reguluje wszystko a tutaj ulica nie Targowa ale Uregulowana, Hala nie Targowa ale Podstępnie Sprzedana
Krzysztof Odnowiciel, Piotrkowa Zbawiciel, zastał Piotrków drzewniany zostawił zamurowany, czy cuś takiego, nadal zastanawiam się co lepsze :)
Oby radni się okazali większym rozumem i nie likwidowali miejsc pracy. Dwie kadencje odbebnil nic nie zrobil. Nie przepraszam zadluzyl miasto piekna mediateka. Wystarczy udroznic ciagi komunikacyjne ale przecież nie o to chodzi mam wrażenie. Podobno mieszkancom przeszkadza halas wczesnym rankiem? Wystarczy przyjsc wczesniej i zobaczyc ze to stanowiska z warzywami sie tak wcześnie rozkładają a maja zostac. Tu się nic nie trzyma kupy. Pewnie juz jest inwestor i powstanie jakis prywatny interes i znowu zwykli ludzie się nie licza.
Nareszcie.Mam nadzieję, że wreszcie będzie można normalnie wyjechać i wjechać ,bez ludzi szwendajacych przed maską samochodu i powiewających firan przed przednią szybą. I te miny ludzi, którzy handlują przy wyjeździe: Gdzie się pchasz tym samochodem????
Mam wrażenie, że prezydent Piotrkowa już ma dosyć tej pracy. Z każdej strony krytyka. Ja tam czekam na obietnicę wyborcze. Basen odkryty, zagospodarowany zbiornik Bugaj, nowe autobusy, zmodernizowana ciepłownia.
Rozumiem z artykułu że:
1. projekt pozbawia miasto dochodów z handlu także propozycja na niekorzyść budżetu miasta.
2. projekt uderza bezpośrednio w kupców i elektorat ratusza czyli ludzi starszych, którzy głównie robią zakupy na targowej.
Trochę to smutne, nie jesteśmy w stanie zaproponować nic konstruktywnego dobrego dla obu stron tylko proponujemy podejście wszystko jest źle, więc nie będzie niczego.
A kiedy się ktoś weźmie za tego pana co się wozi limuzyną z szoferem do pracy i zpowrotem ??
Czy to nie jest nadużycie i czy nie powinno zostać wykazane w zeznaniu jako przychód ? Drogę do pracy chyba każdy powinien pokonać na własny koszt ...
Ludzie jakby naprawdę chcieli utrzymac hale to by udroznili ciagi i tyle. Jeżdżę po duzych miastach i handluja na przystankach i gdzie tylko mozna bez problemu. Tu jest juz lapa polozona na tym terenie i tyle. Polak nie zarobi. Będziemy zapieprzac dla biedronek kauflandow auchanow itd. My mamy byc tania siła. Pozdrawiam.
Ciekawe kto z włodarzy miasta i w jakiej wysokości otrzyma(ł) premię za ograniczenie działalności targowiska!? Dlaczego tak myślę, no bo przez tyle lat władze miasta działają na szkodę mieszkańców, podnosząc gdzie się tylko da wszelakie opłaty, a tu raptem taka zmiana!?
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!