Otwieraj działalność gospodarczą zatrudnij ludzi, zapłać minimum 5tys netto, nie zapomnij o premi, urlopikach, L4 itd. Bądź przykładem, gadać i pisać bzdety na forum to każdy potrafi .....
Pozdrawiam
Ja myślę że komisja Pana Macierewicza będzie odpowiednia .
Policja dopiero po pewnym czasie zastawila miejsce samochodami jak dzieci na przystanku staly i patrzyly. I to zastawili dopiero jak cialo lezalo w worku wczesniej nie. A co do samobojstw to fakt ostatnio sporo ich. A wogole na przestrzeni kilku lat bardzo duzo wlasnie w tej czesci miata. Osiedle Armii Krajowej
W 2012 w tym kwadracie wieżowców było kilkanaście skoków. Nie ma żadnej reakcji ze strony spółdzielni. Zamurować okna do połowy i uchylne okna wstawić. Ktoś napisze że to koszta... Na ludzkim życiu się nie oszczędza.
Okna są takie nie inne i tu jest problem, a PSM siedzi cicho.
Temurrollo: Co mają do tego mieszkańcy 10 piętra. Nie są oni od tego żeby pilnować okien czy ktoś nie skacze. Zastanów się trochę co piszesz.
W artykule czytamy:
... zaś tytuł brzmi:
Co ma wyjaśniać prokuratura, skoro redakcyjny specjalista siłą pogrubionej czcionki wykluczył dwie pozostałe opcje (zabójstwo i wypadek)?
Oprócz tego paska "Zadaj pytanie komendantowi policji" proponuję dołożyć jeszcze jeden: "Zadaj pytanie naszemu redakcyjnemu jasnowidzowi".
Gdzieś czytałem, że wg niemieckich ekspertów każda śmiertelna ofiara wypadku to dla gospodarki koszt 1 mln euro, według naszych wyliczeń 1 mln zł. W przypadku samobójcy chyba jest podobnie.
Niestety, beton z PSM-u tego nie rozumie...
Co ty człowieku wypisujesz...Milion dwa miliony...Z choinki się zerwałeś ??? To może jeszcze na klatce założyć zasieki i drut kolczasty przeciw samobójczy ???
Nie obrażaj bo ja tego nie robię.
To miejsce służy do wyrażania własnej opinii więc nie wyzywaj ludzi wypowiadających się tutaj. Poziom Twojej wypowiedzi odbiega znacznie od poziomu ludzi wypowiadających się tutaj.
Druga sprawa, Twoja piszemy z dużej litery zwracając się do drugiej osoby.
BEZ POZDROWIEŃ Trybunalski CHAMIE !!!
Bóg zapłać za dobre słowo...Twoja będę pisał z dużej litery jak awansujesz na duże "Twoja"...Pozdrowienia..."Miejscowy żłobie"
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!