Wywalić tego McDolara z Piotrkowa! Nie wiecie nawet z czego to robią! w PT za mało się zarabia i to są tego skutki, a świnie chodzą wolno i lepią się do władzy
janco--> a co ma MCDonalds do samobojstwa? Za malo sie zarabia? Owszem masz racje ale to nie powod zeby skakac z okna i jeszcze kogos zabic. 75% Polakow malo zarabia to co kazdy ma skoczyc z okna?
To świństwo robić polityczną agitkę przy okazji takiej tragedii.
Jeśli jesteś od Waldka - to brak ci rozumu i przyzwoitości. Jeśli jesteś prowokatorem wywodzącym się spośród przeciwników Matusewicza - to wiedz, że zachowujesz się jak zwykłe bydlę.
Przykro mi, ale nie mogę się z Tobą zgodzić. Tak się właśnie manipuluje ludźmi. Ale - ciszej nad tą trumną.
Uważam że do wyjaśnienia sprawy jak i wyników sekcji zwłok nie można nikogo odgórnie obwiniać bo przyczyn tej tragedii mogło być wiele.
Ludzie co się dzieje...powtarza się rok 2012??wtedy pełno "skoczków"było i wisielców.szkoda ludzi naprawdę..jak takiemu człowiekowi musi być źle,skoro jest gotowy na taki krok.nieważne czy to młoda czy starsza osoba.zawód miłosny czy też sytuacja materialna??no cóż..szkoda naprawdę:(
stań przed lustrem i spójrz w nie uważnie,zobaczysz drugiego bydlaka.
To nie jest podtekst polityczny,po prostu sprawdziłem statystyki,a następnym razem jak chcesz kogoś obrażać to pieprznij się w ten pusty łepek.
Myślę, że wyciąganie klamek to dobry pomysł ale też chociaż minimalne zainteresowanie ludzi na 10 piętrze co się dzieje na półpiętrze. Sam byłem świadkiem jak młody synek chciał wyskoczyć z okna na 11 piętrze...Wypił prawie całą butelkę nalewki, szarpał się z klamką, mamrotał coś do siebie, próbowałem porozmawiać z nim ale zrobił się niegrzeczny widziałem, że mu przeszkadzam a po chwili poszedł...
Ze zdjęć wynika, że piotrkowska policja nie ma parawanów i musi w zamian korzystać z samochodów. A to takie proste, np. http://www.nto.pl/apps/pbcs.dll/article?AID=/20120907/POWIAT01/120909622
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!