metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
cxzzx ~cxzzx (Gość)14.09.2014 10:30

no praca w magazynach.... za marne grosze i najlepiej aby człowiek pracował 24h !!

164

michaaal ~michaaal (Gość)14.09.2014 10:38

system edukacji świata - nauczyć mniej bystrych obsłużyć maszyny a troche bystrzejszych papierkową robote - lecz ani jedna z tych grup nie jest na tyle inteligentna by zrozumieć że są produkowani na niewolników bez możliwosci wyrażania zdania,by zrozumieć jak dymani są i okłamywani przez system i tego kto stoi na jego czele - Ojciec Kłamstwa. w skrócie, z człowieka stajesz się robotem. wspołczuje wam, ci którzy żyją w "matrixie".

111

sawka ~sawka (Gość)14.09.2014 11:12

lepsze to niż bezrobocie

65

gośc 21 ~gośc 21 (Gość)14.09.2014 11:16

praca w magazynach jako niewolnik za marne pieniadze a do tego wysokie wymagania ,uprawnienia na wózki czy ratraki a do tego testy psychologiczne .Po co to komu potrzebne jest jak ja jedynie co samolotem nie latalem a wszystkimi maszynami wozkami i roznymi samochodami jeździlem i nie zamierzam robic durnych uprawnień tylko po to by zanim zarobie coś wydoili mnie z kasy ktorej nie mam.Chory kraj ,narobilo sie debili za biurkiem co rozumem nie grzesza i wymyslaja brednie aby ludzi gnoić

131

Pawcio PTB ~Pawcio PTB (Gość)14.09.2014 11:56

Bezrobocie wcale nie zmalało tylko ludzi nie chcą rejestrować w PUP-ie bo wymyślają wymówki aby ich odprawiać z kwitkiem .
A praca jako magazanier za 1100zł po 12h na dobe no no ...jest to najlepsza oferta ech

20

Slawomir C. ~Slawomir C. (Gość)14.09.2014 12:13

niech ktos napisze jak naprawde pracuje sie w takich magazynach, ja ma doswiadczenie z amazona w UK i powiem tak juz wspolczuje tym co zaczna prace w Polsce, po 10.5 godziny, ja mialem £6.50 potem £7.35 na godzine a w Polsce ile bedzie moze gora £2.5 w przeliczeniu, masakra ale trzymam kciuki za wytrwalych!!!!

50

Pietrek Pietrekranga14.09.2014 13:25

Dobry pracodawca nie musi co chwile szukać pracowników bo pracownik sam chce pracowac, zabiega sam o prace i dba o swoja posade. Szukaja ciagle ci Pracodawcy co nikt nie chce pracowac u nich. To jest prosta reguła

100

Piotrkowianin2 ~Piotrkowianin2 (Gość)14.09.2014 15:18

Lepiej puszki zbierać, takie moje zdanie, ja tam pracowałem i już nigdy tam nie wrócę, tym ze wsi się podoba to niech zapierdzialają bo to oszołomy :P

41

red ~red (Gość)14.09.2014 15:49

Spokojna głowa.
POmieszańcy podnieśli składkę ZUS i od dziś od najniższej płacy pracodawca zapłaci 1100zł.
Bezrobocie wzrośnie. Rejestrowane legalne spadnie bo ludzie zwieją do czarnej strefy.
Praca jest ale w biurwacji i politykarni dla matołów ulizanych.

41

magazynier ~magazynier (Gość)14.09.2014 16:36

"cxzzx" napisał(a):
no praca w magazynach.... za marne grosze i najlepiej aby człowiek pracował 24h !!

gadasz głupoty człowieku. Ja pracuje w magazynie i pracuje tyle ile jest godzin pracujących w miesiącu i mam ponad 2 tysie na ręke więc jak nie wiesz nie wypowiadaj się

34

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat