Ale mi praca. We tu wyrzyw rodzine.
Poza tym kto pozwala budowac magazyny na dobrej klasie ziemi tak jak w Majkowie i Rokszycach.
Powinno to byc zakazane. A tutaj pelna para idzie niszczenie ziemi.
To spadaj fred. Ja pracuję w PWB i nie narzekam. Bez nadgodzin około 1700-1800 na rękę.
no praca w magazynach.... za marne grosze i najlepiej aby człowiek pracował 24h !!
system edukacji świata - nauczyć mniej bystrych obsłużyć maszyny a troche bystrzejszych papierkową robote - lecz ani jedna z tych grup nie jest na tyle inteligentna by zrozumieć że są produkowani na niewolników bez możliwosci wyrażania zdania,by zrozumieć jak dymani są i okłamywani przez system i tego kto stoi na jego czele - Ojciec Kłamstwa. w skrócie, z człowieka stajesz się robotem. wspołczuje wam, ci którzy żyją w "matrixie".
praca w magazynach jako niewolnik za marne pieniadze a do tego wysokie wymagania ,uprawnienia na wózki czy ratraki a do tego testy psychologiczne .Po co to komu potrzebne jest jak ja jedynie co samolotem nie latalem a wszystkimi maszynami wozkami i roznymi samochodami jeździlem i nie zamierzam robic durnych uprawnień tylko po to by zanim zarobie coś wydoili mnie z kasy ktorej nie mam.Chory kraj ,narobilo sie debili za biurkiem co rozumem nie grzesza i wymyslaja brednie aby ludzi gnoić
Bezrobocie wcale nie zmalało tylko ludzi nie chcą rejestrować w PUP-ie bo wymyślają wymówki aby ich odprawiać z kwitkiem .
A praca jako magazanier za 1100zł po 12h na dobe no no ...jest to najlepsza oferta ech
niech ktos napisze jak naprawde pracuje sie w takich magazynach, ja ma doswiadczenie z amazona w UK i powiem tak juz wspolczuje tym co zaczna prace w Polsce, po 10.5 godziny, ja mialem £6.50 potem £7.35 na godzine a w Polsce ile bedzie moze gora £2.5 w przeliczeniu, masakra ale trzymam kciuki za wytrwalych!!!!
Dobry pracodawca nie musi co chwile szukać pracowników bo pracownik sam chce pracowac, zabiega sam o prace i dba o swoja posade. Szukaja ciagle ci Pracodawcy co nikt nie chce pracowac u nich. To jest prosta reguła
Lepiej puszki zbierać, takie moje zdanie, ja tam pracowałem i już nigdy tam nie wrócę, tym ze wsi się podoba to niech zapierdzialają bo to oszołomy :P
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!