metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
ja_xx ~ja_xx (Gość)15.09.2014 09:46

"magazynier" napisał(a):

A w których magazynach pracujesz i co robisz? Daj znać proszę= bo wszyscy tak narzekają na magazyny a Ty nie -o co tu chodzi.

30

Magazynier ~Magazynier (Gość)15.09.2014 09:47

Dobrze mądralo to gdzie te 1800 na rękę za 8 godzin dziennie noooo dawaj który to magazyn - bez żałosnego skomlenia bo się napatrzyłem na te magazyny i tych magazynowych włazów !!! Dawaj bez ogródek i opowiadania blebleble! Tylko podaj pełną nazwę tego magazynu to ci odpowiem o tej twojej rzeczywistości !

31

Adamo ~Adamo (Gość)15.09.2014 10:37

Co wy gadacie. W magazynach Kauflanda płacą spokojnie po 2500 zł na ręke. Nie jest chyba to źle co? A po paru latach można dostać więcej. Do tego obiady, premie i bony na Święta

32

Marioo ~Marioo (Gość)15.09.2014 10:40

Jak ktoś jest pracowity i obrotny to sobie poradzi i nieźle zarobi. A lenie i nieroby tylko beczą na forach w sieci

50

żona ~żona (Gość)15.09.2014 21:04

Adamo ale głupoty gadasz... mój mąż pracuje w Kauflandzie i żeby zarobic 2500 musi przyjsc na nadgodziny a po 6 latach pracy tam podstawy ma 2000, obiady są ale wiele osob nie je bo czasem strach cokolwiek spróbowac, premie tylko za ciężką prace. A co do pracy tam to samo za siebie mówi to,że na okres próbny przychodzi 50 osób a zostaje dwóch śmialków bo reszta wymięka.

40

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat