znam osoby które pracują na innych magazynach Ikei i pracują tylko normalny czas pracy i mają 2 tyś.
Ale na innych magazynach jest wyzysk totalny.
Ja pracuje za 1 800 £,na mies. Pracy nie brakuje. Jestem zadowolony!!! Na co czekasz. Pakuj się!!!
Spadła ?
Tak Tak
Polacy uciekają z tego syfu..
czym mniej ludzi tym bezrobocie mniejsze..
Ale nowiny hohoho
Wszystkie magazyny to polskie niewolnictwo za głodową zapłatę i to ma być co ten artykuł ?. lepiej siedzieć na zasiłku jak być poniewieranym przez jakiegoś kierownika pajaca który jest ciągle niezadowolony ze zbyt wolnych ruchów niewolnika. Co za pajac twierdzi że w ogóle to się nazywa pracą chyba sam nie był pracownikiem magazynu. No i może gdzie te 1800 się zarabia na magazynie chyba kierownik magazynu! Niech ten cwaniaczek poda gdzie płacą 1800 na rękę na magazynie chętnie podejmę tą pracę a jak nie to spadaj na bambusa !!!
Na Kauflandzie dobrze płacą, i bardzo dobry socjal tam jest. jednakże to ich podejście do normy i wyśrubowanie jej prze POLSKICH BURAKÓW którzy pokazali że można tak zapierdzielać to praca tam zamieniła się w całkowity KOŁCHOZ gdzie mało kto już z PT szuka tam pracy ;)
Nie jestem cwaniaczkiem! 1800 funtów, tonormalka Pracuje po 10 godz, Pon Piątek.Jedna sob pracująca Jakie Cwaniactwo? Nie trzymaj się obietnic pisanych na wodzie Więcej odwagi bardzo nie, BOLI! Warto było, nie żałuję!!!!!
A w których magazynach pracujesz i co robisz? Daj znać proszę= bo wszyscy tak narzekają na magazyny a Ty nie -o co tu chodzi.
Dobrze mądralo to gdzie te 1800 na rękę za 8 godzin dziennie noooo dawaj który to magazyn - bez żałosnego skomlenia bo się napatrzyłem na te magazyny i tych magazynowych włazów !!! Dawaj bez ogródek i opowiadania blebleble! Tylko podaj pełną nazwę tego magazynu to ci odpowiem o tej twojej rzeczywistości !
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!