Dzisiejsza policja to niestety jest polityczna i już można ją porównać do milicji.
Nie dajmy się zwariowac, policja po coś jest w tym kraju, jesli chcą wylegitymowac to pseudo Pan nie powinien dyskutować tylko okazać dokumenty. Może powinni go jeszcze głaskać i prosić uniżenie by zechciał podać swoje dane.Za małe prawa macie Panowie policjanci. Pozdrawiam
I tak policjanci są za bardzo pobłażliwi, chamstwo i arogancja tych ludzi którzy tam się gromadzą wręcz poraża, sami obrażają innych są wulgarni ale jak im ktoś odda tym samym płacz i lament.... Wstrętne to jest. Brawo Policja
Brutalna interwencja, co wy jaj nie macie kobiety, co wy wygadujecie.
A jutro żabki ,to są otwarte bo nie wiem czy mam iśc do sklepu teraz .POMOCY PLISS.
Zachowanie Policji było zbyt delikatne. Mamy tutaj jeszcze bohaterką drugiego planu czyli tą kulturalną Panią, która tak grzecznie rozmawiała z Policją ;-)
Jest prawo i należy go przestrzegać, jak się nie ma nic pod paragraf to się nie opiera i nie robi problemów. Według mnie i tak lekka ta interwencja bo pani zaczepiająca policjanta mogła równie dobrze być zatrzymana za naruszenie nietykalności cielesnej policjanta. Demonstracje i wygłaszanie postulatów to jedno ale nie zapominajmy o tym że są pewne regulacje.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!