Brawo Policja. Dziadostwo trzeba tępić. W szczególności takich cwaniaczków.
Przypominam ze policjanci ze wsi to nie sieroty. W przedost week w gorzkowicach 2 mikrych policjantow poskladalo 2 miejscowych miskow 2 razy wiekszych od nich. Akcja byla w rynku. Az milo bylo????
To niby jak Policja powinna zareagować? Poprosić o wylegitymowanie, a jak ktoś nie chce, to odejść i może jeszcze przeprosić, że się ważyli zakłócić komuś spokój? Naprawdę chcecie, by ci, którzy łamią prawo byli bezkarni?
Znana parka awanturników, wredna blondynka i jej mąż który najpierw cwaniakował a później nagle zrobił się chory. Myśleli że zostaną celebrytami Piotrkowskim jak nagrają taki filmik. Spotkałem kilkakrotnie te osoby na swojej drodze więc wiem jak działają. Ps. Popieram kobiety w ich strajku, ale dużo ludzi chce na nim ugrać coś dla siebie.
Pisowski OMON w akcji i durnowate tłumaczenie rzeczniczki.
30 lat budowania zaufania i wszystko pier**ło jak bańka mydlana,ludzie plują na wasz mundur !!!!!
Straż Miejska ma większe poważanie !
Jak was widzę,to niedobrze mi się robi!
A nasza dzielna milicja nie daje rady w W-Wie ? Z dziewczynami szlo wam dużo lepiej.
....nie jestem policjantem, ale sądzę że ten "poszkodowany" Pan przesadził. Zachowywał się prowokacyjnie w stosunku do będących na służbie policjantów. Taki był dzielny i odważny ....ale kiedy złapali za rączki to co - atak paniki? Żałośnie wił się po betonie krzycząc. Pewność siebie i odwaga uleciała... Gdyby się wylegitymował zachował by się jak mężczyzna, a tak...?
Ps. POPIERAM STRAJK KOBIET I ICH PROTESTY.
Bardzo polecam wszystkim ten film:
Tak do przemyślenia.
Każdy oceni po swojemu w jakim państwie żyjemy.
Ciekawe jakie rachunki wystawi teraz prezes za wsparcie swoim przyjacielom z ONR za zadymy w W-Wie? Bedą pewnie duże nagrody i awanse. A sanepid na pewno nie zarobi.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!