A nasza dzielna milicja nie daje rady w W-Wie ? Z dziewczynami szlo wam dużo lepiej.
Pisowski OMON w akcji i durnowate tłumaczenie rzeczniczki.
30 lat budowania zaufania i wszystko pier**ło jak bańka mydlana,ludzie plują na wasz mundur !!!!!
Straż Miejska ma większe poważanie !
Jak was widzę,to niedobrze mi się robi!
Znana parka awanturników, wredna blondynka i jej mąż który najpierw cwaniakował a później nagle zrobił się chory. Myśleli że zostaną celebrytami Piotrkowskim jak nagrają taki filmik. Spotkałem kilkakrotnie te osoby na swojej drodze więc wiem jak działają. Ps. Popieram kobiety w ich strajku, ale dużo ludzi chce na nim ugrać coś dla siebie.
To niby jak Policja powinna zareagować? Poprosić o wylegitymowanie, a jak ktoś nie chce, to odejść i może jeszcze przeprosić, że się ważyli zakłócić komuś spokój? Naprawdę chcecie, by ci, którzy łamią prawo byli bezkarni?
Przypominam ze policjanci ze wsi to nie sieroty. W przedost week w gorzkowicach 2 mikrych policjantow poskladalo 2 miejscowych miskow 2 razy wiekszych od nich. Akcja byla w rynku. Az milo bylo????
Brawo Policja. Dziadostwo trzeba tępić. W szczególności takich cwaniaczków.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!