metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
luna ~luna (Gość)07.02.2011 12:06

"MARKPIO" napisał(a):
jest i będzie już na wieki

Taki tok myślenia już wielu miało iiiiii... się nieźle przeliczyli. Ludzie - głupi, bo głupi - ale jednak kiedyś oczy otwierają. Zatem "elyto piotrkowska" miej się na baczności, ktoś was jednak kiedyś (może i niebawem) rozliczyć i przyjdzie pożegnać się z luksusami, a może i z czymś więcej.

00

klet ~klet (Gość)07.02.2011 19:10

"MARKPIO" napisał(a):
UUUU!!!!! Tysiak stuknął.Kiedy piwko?Gratulacje.

Z powodu zbyt duże grupy forowiczów mógłbym pójść z torbami gdybym postawił każdemu browarka. Sam się uraczyłem szczeniaczkiem :D

00

piotr ~piotr (Gość)11.02.2011 12:58

Trzeba być idyjota by wejść w koalicję z takim oszustem.

00

L4 ~L4 (Gość)11.02.2011 14:06

Krzysztof Chojniak:

Cytuję:
Na ten temat rozmawiamy już od 21 listopada. Nie chcę więc składać deklaracji związanych z terminem. Nastąpi to niebawem. Nie chcę gdybać.

Ewa Ziółkowska:

Cytuję:
Wszystko się może zdarzyć. My niczego nie przesądzamy, ponieważ tak jak wszystko w życiu może się zdarzyć, tak i tutaj jakieś wnioski mogą wcześniej czy później mieć miejsce. Zresztą nie pierwszy raz by się to zdarzyło, więc nie widzę w tym nic zdumiewającego.

Bronisław Brylski:

Cytuję:
- Wszystko się może zdarzyć. My niczego nie przesądzamy, ponieważ tak jak wszystko w życiu może się zdarzyć, tak i tutaj jakieś wnioski mogą wcześniej czy później mieć miejsce. Zresztą nie pierwszy raz by się to zdarzyło, więc nie widzę w tym nic zdumiewającego.
- Jesteśmy w trakcie rozmów i dyskusji. Sytuacja w mieście jest wyjątkowa, w związku z tym należy dostosować się do okoliczności, w których się znaleźliśmy. Myślę, że te okoliczności mogą czy powinny tutaj zdecydować, że koalicja prezydenta, Platformy Obywatelskiej i nasza powinna być realna i dać sensowne rozwiązania - twierdzi z kolei radny Brylski.

Szkoda, że nie zacytowano wypowiedzi radnych Platformy Obywatelskiej. Kilka lat temu radna SLD Ewa Ziółkowska po przewrocie w radzie miasta przez 2 miesiące była przewodnicząca rady miasta. A później był kolejny przewrót i radna Ziółkowska poszła do kąta czyli została odwołana. A co z przewodniczącym rady miasta, radnym SLD Janem Dziemdziorą i radnym Tomaszem Sokalskim? Czy pójdą w odstawkę jeżeli się nie zgodzą na koalicję z Razem dla Piotrkowa? Odnoszę wrażenie, że radni SLD i PO jeżeli wejdą w koalicję z Razem dla Piotrkowa to maja przechlapane w kolejnych wyborach do rady miasta.Marian Błaszczyński nad wszystkim czuwa. Nie podoba mi sie ta randka w ciemno.

00

major Koniecpolski ~major Koniecpolski (Gość)12.02.2011 01:33

"L4" napisał(a):
Marian Błaszczyński nad wszystkim czuwa.

Powszechnie wiadomo, że Marian Błaszczyński skończył się na Kill 'Em All, a później to już tylko komercha.

00

major Koniecpolski ~major Koniecpolski (Gość)12.02.2011 02:45

Wam kury szczać prowadzić, a nie politykę robić.
/Józef Piłsudski do współpracowników po przyjeździe z Magdeburga do Warszawy, 11 listopada 1918 roku, o socjalistycznym rządzie powołanym kilka dni wcześniej/

00

ozga ~ozga (Gość)12.02.2011 08:23

chciałby się księciowi Witoldowi rządzić.

00

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat