Wójt inwestyje w domy ludowe, festyny, koncerty.
A w Woli zaczyna brakować wody.
Ale gdzie tam nowe ujęcia wody, przecież to nie jest pilne. Najważniejszy jest fun i zabawa.
Proszę o jedno nie powielajcie propagandy ze strony Wójta.
Jak Wola, to i wolacy są. Wejdź obywatelu do ug wola, urzędnicy uciekają przed petentami.
A ja mam przeciwne zdanie o Panie Wójcie i mam prawo się z nim nie zgadzać.
Jedno nasuwa mi się na myśl: "rekordzista z bożej łaski".
Dlaczego Pan Wójt tak wyrokuje że nie było katastrofy budowlanej w Rokszycach.
Jeszcze nie zbadano, nie powstał protokół. Policja nie zakończyła postępowania. Urząd Nadzoru nie wydał dokumentu.
A już wiadomo że to nie katastrofa budowlana.
Proszę poczekać aż Nadzór się wypowie.
Panie Wójcie proszę o informację co Pan "załatwił" w sprawie węzła w Jeżowie?
Wójt sam siebie podłożył i powiedział prawdę o sobie.
Chodzi o rekordy i żeby było efektownie a nie efektywnie.
Popatrzcie na nowo zbudowane domy ludowe - już zarastają, drogi do których wójt sam się przyznaje na wielu spotkaniach że już tak nie będą robili tylko teraz będa gruntowne przebudowy. A nie "posypywanie" asfaltem który po 3-4 lata pęka.
Sam wójt znowu się podkłada: efektownie i rekordy. Tak jak to było z flagą, której "nigdy" nie było w urzedzie.
Niech powie co zrobił w sprawie wodociągów. Nic. Tylko drobne naprawy. Conajmniej 8 lat przespane. Zaczyna brakować wody w wielu miejscowościach.
A na Radzie wymijającymi głosami że jak susza to instlacja nie wytrzyma. Jakość w innych dobrze zarządzanych gminach jest woda i nie ma ograniczeń.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!