brawo Roman - następne wybory wygrasz bez niczego, oby tak dalej... masz olbrzymie poparcie mieszkańców...będziemy na Ciebie głosować
ja zawsze będe popierać mojego wójta...na dobre i na złe...
Wreszcie w Polsce: mójt prezydent, mój premier i co najważniejsze mój Wójt - wspaniały Roman Drozdek.... mogę głośno i wyraźnie powiedzieć: pełne poparcie od Gomulina dla naszego wójta
strażacy z całej gminy są i popierają obecnego wójta i radę - wszyscy mówimy jednym głosem na tak
Nastały czasy kryzysu autorytetów, ludzie utracili zaufanie do reprezentantów państwa. Nie powinno to specjalnie nikogo dziwić, wszak rządzą nami ludzie z kręgosłupami z gumy, dla których wartości, takie jak prawda nie mają żadnego znaczenia.
Flagę Unii Europejskiej wyprowadził z Urzędu Gminy - same gole sobie strzela i jeszcze nagradzany Wstyd Panie WÓJCIE
Mam pewne spostrzeżenie odnośnie kanalizacji.
Kilka lat temu kiedy planowano budowę kanalizacji w Siomkach, mieszkańcy wzywani byli do wodociągów żeby zaznaczyć na mapie w którym miejscu ma wchodzić kanalizacja na posesję. Kiedy przyszło do realizacji, wykonawca zrobił i tak "po swojemu" jak mu pasowało. Pojechałem więc do gminy wyjaśnić sprawę. Mówię że na mapie zaznaczyłem gdzie ma być podejście a zrobili w takim miejscu że trzeba pruć całe podwórko żeby się podłączyć. Na to uprzejmy Pan poinformował mnie że gmina płaci za inwestycję a za wykonanie i projekt odpowiada firma zewnętrzna. Podali mi adres w Piotrkowie i do widzenia. Okazało się że wykonawca i projektant to jedno a gmina płaci pieniądze w ciemno kompletnie nie nadzorując co i jak jest wykonane. Oczywiście firma która wykonała kanalizację kompletnie mnie zignorowała. Urząd się wypiął i tyle...
Po przeczytaniu powyższego artykułu wiem jedno, Urząd Gminy Wola Krzysztoporska będzie szedł na rekordy, niekoniecznie efektywnie. Zero rozsądku, zero strategicznego myślenia o ginie i mieszkańcach jako wspólnym dobru.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!