metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
Bloch ~Bloch (Gość)28.06.2016 11:37

Że jak? Za rok będą bez kredytów? I co można? I da się? Bez zamykania szkół, likwidowania i sprzedawania czego popadnie. Patrzcie i się uczcie!

93

kolo ~kolo (Gość)28.06.2016 11:37

dołóż pan tym ludziom do pensji wreszcie. Z prace należy wynagradzać ( to po chrześcijańsku )

50

mieszkaniec ~mieszkaniec (Gość)28.06.2016 13:04

A o wzroście cen śmierci ani słowa. A niedługo wszyscy to odczujemy.

55

-obserwator ~-obserwator (Gość)28.06.2016 16:55

Gratulacje Panie Wójcie, niech inni biora z Pana przykład; a byli oponenci niech się wysilą na odrobinę sprawiedliwości!
Oby tak jak najdłużej!

53

-gość 2 ~-gość 2 (Gość)28.06.2016 17:00

-już widze, jakie miny maja ci, którzy przed wyborami popierali jakiegos O.
Jednoglosnie absolutorium - to dowod na mądrość elektoratu gminy- niecaly, ale przeciez wiekszosci.

55

noooo ~noooo (Gość)30.06.2016 09:16

No i można w ciągu roku spłacić 5 mln długu i zrobić inwestycji za 9 mln ? MOŻNA
Ludzie a wy chcieliście dopuścić PSL do władzy ?!
Mielibyście jak w Rozprzy 20 mln długu, za 3 mln inwestycji,
ale za to o 100 urzędników W UG więcej.
Może i wójt za dużo się chełpi i pycha od niego aż bije, ale mam to gdzieś jak widzę że nie marnuje pieniędzy podatników, a gmina kwitnie.
Pozdrawiam

32

Rada dla Wójta ~Rada dla Wójta (Gość)30.06.2016 09:36

Panie wójcie.
Robota w Gminie idzie i za to Pana szanuję i dobrze Panu życzę.
Ale ma Pan charakter od chole ry. Proszę każdego nie przekonywać że nie ma racji, szanować innych poglądy (a nie tylko: ja jestem najmądrzejszy), nie chwalić się na każdym kroku jaki jest pan gospodarny nie udowadniać wszystkim że jest pan najmądrzejszy na świecie, a na pewno mądrzejszy od rozmówcy. Naprawdę to ludzi razi i ludzie się od pana za to odwracają. Ludzie nie lubią być pouczani. Więcej pokory, szacunku dla tych wszystkich, którzy na niewątpliwy sukces gminy pracują z Panem, i więcej milczenia. Bo milczenie byłoby czasem lepsze niż słuchanie tych Pana farmazonów o najcudowniejszej gminie, najwspanialszych uroczystościach i przewielebnych, przecudownych gościach. Konkrety, uprzejmość, życzliwość, skromność, mniej gadania i wymiata Pan wszystkich przez jeszcze 4 kadencje. Z wyrazami szacunku i życzliwości.

30

zainteresowany ~zainteresowany (Gość)06.07.2016 18:22

Szkoda, że Pan wójt wydaje pieniądze na przeróżne uroczystości, a nie wybuduje dróg rowerowych. Z Woli muszę z dziećmi jechać do Bełchatowa lub Piotrkowa na PLAC ZABAW, bo u nas są...pozamykane! Nic tylko się wyprowadzić... jak to zrobiło 99 % mojego rocznika. A co powiedzieć o protekcji dla nowej pani kadrowej??? ŻAŁOSNE "wspaniały wójcie"

20

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat