Szkoda, że Pan wójt wydaje pieniądze na przeróżne uroczystości, a nie wybuduje dróg rowerowych. Z Woli muszę z dziećmi jechać do Bełchatowa lub Piotrkowa na PLAC ZABAW, bo u nas są...pozamykane! Nic tylko się wyprowadzić... jak to zrobiło 99 % mojego rocznika. A co powiedzieć o protekcji dla nowej pani kadrowej??? ŻAŁOSNE "wspaniały wójcie"
Panie wójcie.
Robota w Gminie idzie i za to Pana szanuję i dobrze Panu życzę.
Ale ma Pan charakter od chole ry. Proszę każdego nie przekonywać że nie ma racji, szanować innych poglądy (a nie tylko: ja jestem najmądrzejszy), nie chwalić się na każdym kroku jaki jest pan gospodarny nie udowadniać wszystkim że jest pan najmądrzejszy na świecie, a na pewno mądrzejszy od rozmówcy. Naprawdę to ludzi razi i ludzie się od pana za to odwracają. Ludzie nie lubią być pouczani. Więcej pokory, szacunku dla tych wszystkich, którzy na niewątpliwy sukces gminy pracują z Panem, i więcej milczenia. Bo milczenie byłoby czasem lepsze niż słuchanie tych Pana farmazonów o najcudowniejszej gminie, najwspanialszych uroczystościach i przewielebnych, przecudownych gościach. Konkrety, uprzejmość, życzliwość, skromność, mniej gadania i wymiata Pan wszystkich przez jeszcze 4 kadencje. Z wyrazami szacunku i życzliwości.
No i można w ciągu roku spłacić 5 mln długu i zrobić inwestycji za 9 mln ? MOŻNA
Ludzie a wy chcieliście dopuścić PSL do władzy ?!
Mielibyście jak w Rozprzy 20 mln długu, za 3 mln inwestycji,
ale za to o 100 urzędników W UG więcej.
Może i wójt za dużo się chełpi i pycha od niego aż bije, ale mam to gdzieś jak widzę że nie marnuje pieniędzy podatników, a gmina kwitnie.
Pozdrawiam
-już widze, jakie miny maja ci, którzy przed wyborami popierali jakiegos O.
Jednoglosnie absolutorium - to dowod na mądrość elektoratu gminy- niecaly, ale przeciez wiekszosci.
Gratulacje Panie Wójcie, niech inni biora z Pana przykład; a byli oponenci niech się wysilą na odrobinę sprawiedliwości!
Oby tak jak najdłużej!
A o wzroście cen śmierci ani słowa. A niedługo wszyscy to odczujemy.
dołóż pan tym ludziom do pensji wreszcie. Z prace należy wynagradzać ( to po chrześcijańsku )
Że jak? Za rok będą bez kredytów? I co można? I da się? Bez zamykania szkół, likwidowania i sprzedawania czego popadnie. Patrzcie i się uczcie!
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!